Stilou Parker Vector Royal Standard

Stilou Parker Vector Royal Standard

Stilou modern cu corp din metal cromat si plastic ABS si accesorii cromate cu finisaj mat.
Disponibil in 6 culori moderne

Mai multe detalii

69,00 lei (TVA inclus)

Adauga la favorite

Livrare in 24-48h
Retur simplu in 30 zile

  Stiloul Parker Vector este un instrument de scris simplu, cu forma bazata pe linii drepte, moderne, echilibrate, preferat de tineri si de oameni dinamici. Corp din metal cromat si plastic ABS intr-o diversa gama coloristica, utilizeaza rezerve de stilou Parker sau se poate utiliza cu convertor Parker. Partile metalice au finisaj mat

  Caracteristici produs:
  Corp superior si capac din ABS (acrylonitrile butadiene styrene) de diverse culori
  Grip din otel inoxidabil sablat, placat cu crom, finisaj mat
  Accesorii din otel inoxidabil placate cu crom. Clip din otel inoxidabil placat cu crom, finisaj mat
  Penita din otel inoxidabil placata cu crom, avand in varf pastila de iridiu
  Capacul se inchide prin apasare
  Greutate 9,3 g
  Dimensiuni 155 x 10 mm
  Se utilizeaza cu rezerve de cerneala sau cu convertor Parker

  Se livreaza in cutie cadou ce include rezerva de cerneala albastra, garantie internationala si instructiuni de utilizare.

   

  Descriere gama Vector

  Exista in viata anumite constante pe care ne bazam in fiecare zi. Vector este una din ele, este un instrument de scris pe care te poti baza oricand. Inca de la lansarea sa pe piata in anul 1994, gama Vector s-a impus ca un veritabil "vector" de scris, ca un veritabil instrument de scris de care te indragostesti din prima clipa datorita simplitatii sale, generate de forma sa, bazata pe linii drepte, moderne, echilibrate, inspirate din simplitatea fireasca a naturalului contemporan conventional. Vector devine intr-un timp foarte scurt un reper autentic Parker in ochii utilizatorilor. Aceasta gama combina experienta si spiritul inovator a celor de la Parker intr-un mod surprinzator de placut si eficient, cumuland comentarii extrem de pozitive de-a lungul timpului in privinta functionalitatii si a fiabilitatii.
  Preferatul generatie tinere, Vector a reprezentat un adevarat "invatator" al multor generatii in ale scrisului. Principalul atu il reprezinta confortul la scriere pe toata durata folosirii sale, cat si accesabilitatea datorata unui pret mai mult decat convenabil. El poate fi definit ca un "scriitor" de nadejde pe care sa te poti baza intotdeauna, indiferent de situatie. Prezent atat in "haine obisnuite" (finisajele variantelor standard) cat si in "haine festive" (finisajele variantelor premium), Vector ne da posibilitatea sa alegem intre simplu si sofisticat. In cazul in care doriti sa alegenti un cadou nepretentios, care sa se incadreze intr-un pret rezonabil, alegerea unui Vector pare a fi cea mai inspirata varianta.

Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrieti o recenzie

Stilou Parker Vector Royal Standard

Stilou Parker Vector Royal Standard

Stilou modern cu corp din metal cromat si plastic ABS si accesorii cromate cu finisaj mat.
Disponibil in 6 culori moderne

Alte produse recomandate:

30 alte produse din aceeasi categorie: