Curăţenie si protocol

Subcategorii

  • Produse curăţenie şi igienă

    Igiena personala si igiena spatiului in care ne petrecem viata personala sau alte activitati sunt lucruri de mare pret care trebuie respectate cu strictete pentru confortul si sanatatea noastra, In lumea moderna, este mai usor ca niciodata sa avem grija de propria igiena si de curatenia spatiului in care locuim sau in care muncim, asa ca nu avem nici un motiv sa neglijam aceste aspecte. Exista acum produse de igiena si curatenie la un click distanta, in magazinul Click Birotica!

  • Produse protocol

    Produsele de protocol cum ar fi apa, cafea, ceaiuri, bauturi racoritoare, zahar, lapte condensat, farfurii si tacamuri din plastic, pahare din plastic, toate acestea sunt produse pe care o companie le poate cumpara pentru clientii ei cu diverse ocazii si care nu sunt cumparate din buzunarul propriu, ci in cadrul firmei si sunt considerate cheltuieli deductibile. Vezi oferta noastra de produse de protocol si comanda tot ce ai nevoie pentru orice ocazie!

  • Petrecere şi picnic

    Atunci cand vrei sa organizezi o petrecere sau un picnic, exista lucruri de care nu te poti lipsi, cum ar fi farfurii de unica folosinta, hartie de impachetat, lumanari, ghirlande, suflatori si asa mai departe. Fiecare dintre aceste ingrediente are rolul lui specific si nu trebuie neglijat. Asigurate ca toate rolulrile sunt indeplinite si vei avea parte impreuna cu ceilalti de o petrecere reusita sau de o iesire la picnic asa cum trebuie sa fie. Vezi produsele din categoria petrecere si picnic din magazinul nostru si comanda!

Cand vorbim de curatenie, de fapt vorbim de maturi si mopuri, detergenti, saci menaj, pubele si alte produse care ne ajuta sa avem o locuinta mai curata sau un spatiu de lucru mai curat. Cand vorbim de protocol, exista produse de protocol din care sa alegem, cum ar fi apa plata, bauturi racoritoare, ceai, cafea, farfurii, pahare si asa mai departe. Atat produsele de curatenie cat si cele de protocol sunt necesare in viata de zi cu zi, acasa si la birou.