Comunicare, planificare

Subcategorii

 • Ecrane interactive

  Ecrane interactive pentru orice domeniu.

  Folosite ca table interactive in salile de clasa sau ca ecrane interactive in domeniul business, ecranele Horion sunt capabile sa livreze performanta si usurinta in utilizare datorita software-lui bazat pe Android si Windows. Ecranele interactive Horion au fost concepute pentru a fi utilizate si de catre cei novici in domeniul tehnologic. Intregul software Android® este modificat incat sa ofere un maximum de productivitate indiferent de domeniul de utilizare.

 • Flipchart-uri

  Flipchartul-ul este un accesoriu prezent in orice birou deoarece este un accesoriu care te ajuta sa iti sustii prezentarile mai bine, te ajuta sa iti expui mai bine planurile de afaceri si strategiile pe care doresti sa le aplici. Acestea pot fi mobile si portabile, lucru care le face extrem de practice. Le poti muta si aranja astfel incat cei prezenti sa poata vedea mult mai bine ceea ce prezinti. Un flipchart este extrem de practic deparece pe aesta  se pot fixa coli de mari dimensiuni, care, odata completate, pot fi rotite inapoi si date pe spate.

 • Table magnetice (Whiteboard)

  Tabla magnetica sau whiteboardul este o suprafata magnetica alba pe care se poate scrie fiind utila intr-un birou unde se realizeaza prezentari, dar poate fi utila si intr-o scoala. Avantajele oferite de accest accesoriu sunt numeroase. In primul rand comunicarea devine mai eficienta si te ajuta sa iti sustii prezentarile mult mai usor. Dupa prezentare, de pe tabla magnetica, scrisul se inteparteaza extrem de usor, cu un burete. Odata achizitionat, un whiteboard este durabil si rezistent si il vei putea folosi un timp indelungat. Descopera in oferta noastra diversele modele de table magnetice, simple sau cu brate laterale suplimentare pentru mai mult spatiu de scris.

 • Panouri de plută, textile

  Panourile de pluta sunt idele pentru afisaj si le poti folosi atat la birou, companie, dar si la scoala sau acasa. In plus, il mai poti folosi in sali de conferinta, depozite, ateliere pentru expunerea documentelor sau a fotografiilor prin fixare cu pioneze. Pe site vei gasi diferite tipuri de panouri de pluta simple, tabla, combi sau panou textil. Oricare varianta ai alege, trebuie sa stii ca panourile de pluta sunt un real ajutor cand vine vorba de afisare si o organizare mai eficienta.

 • Table pentru cretă

  Tabla magnetica pentru creta este un element necera pentru fiecare scoala si nu numai. Este rezistenta si te poti folosi de ea un timp indelungat. Pentru a scrie pe o astfel de tabla magnetica trebuie sa folosesti creta ecologica, iar pentru stergere un simplu burete uscat este suficient. In oferta pe care ti-o punem la dispozitie vei gasi table pentru crete de diferite marimi. Alege-o pe cea de care ai nevoie.

 • Hărţi şi plannere magnetice

  Planificarea este esentiala pentru o organizare buna si pentru a duce la final toate proiectele si sarcinile de care esti responsabil. In acest sens, pannerele magnetice sunt cea mai eficienta modalitate de a-ti organiza activitatile viitoare si de a le termina la timp. Tot in acesta categorie veti gasi si harti (harta Romanaiei, Harta Eurppei, Herta politica a lumii), accesorii de care are nevoie orice copil care doreste sa inveti modul in care sunt asezate tarile.

 • Accesorii prezentare (hârtie, markere, bureţi magnetici, magneţi, indicatoare)

  Atunci cand sustii o prezentare ai nevoie si de o parte vizuala care sa completeze informatia transmisa prin discurs. De aceea de cele mai multe ori, un whiteboard si un marker te pot ajuta sa explici mai bine o strategie sau sa prezinti anumite date. Pentru acest lucru vei fi nevoit sa ai la indemana o multime de accesorii de prezentare cum sunt hartia, markerele, bureti magnetici, magnetii sau indicatoarele. Aici vei gasi tate acele accesorii care sa te ajute sa sustii cele mai bune prezentari.

 • Ecrane de proiecţie, accesorii

  Ecranele de proiectie sunt accesorii utlie cand vine vorba de prezentarea materialelor video. Fie ca esti in cautarea unui ecran de proiectie sau unul pe trepied, in oferta noastra vei gasi produsul de care ai nevoie. Pe site vei gasi diferite modele. Te invitam sa studiezi oferta si sa alegi ecranul de proiectie pe care il doresti.

 • Aviziere

  Avizierele sunt accesorii care permit afisajul organizat si accesibil al diferitelor informatii. Usor de utilizat, este o modalitate simpla de a afisa diverse informatii, afise, postere sau documente informative. Aici gasesti aviziere pentru interior sau exterior, cu tabla magnetica sau cu pluta. Poti alege la cel mai bun raport calitate-pret produsul de care ai nevoie

 • Standuri pentru reviste şi broşuri

  Standurile pentru reviste si brosuri sunt o modalitate ingenioasa de a organiza aceste materiale informative. Pe langa faptul ca revistele sunt mai accesibile folosind acest tip de suport,  in acest fel, aranjarea lor va pastra incaperea sau spatiul de desfasurare a activitatilor mult mai organizat si aerisit. Imagineaza-ti o incapere in care toate revistele si brosurile sunt asezate una peste alta, pe o masa. Nu sunt deloc accesibile, si vor crea impresia de spatiu dezorganizat. Daca esti in cautarea unor accesorii care se te ajute sa iti amenajezi materialele, standurile pentru reviste si brosuri sunt cea mai buna solutie. Descopera-le pe site!

 • Ecusoane, accesorii, display nume

  Cand vine vorba de organizarea eficienta a unor evenimente, unul din lucrurile la care trebuie sa fii atent sunt ecusoanele si accesoriile, dar si display-urile pentru nume. In acest fel, participantii se vor putea identifica si comunica mai bine. In functie de tipul evenimentului si necesitati, iti punem la dispozitie diferite accesorii. Daca optezi pentru ecusoane pe care sa le poti prinde pe pieptul participantilor, trebuie sa stii ca in magazin vei gasi diferite modele. In cazul in care iti doresti ceva mai practic si mai accesibil, snururile sau lantisoarele pentru ecuson sunt o alternativa la indemana, iar participantii le vor putea purta la gat. Daca vine vorba de identificarea unor persoane aflate la un birou sau standuri, atunci display-ul de nume pentru  birou este cea mai buna alegere.

Daca ti se pare complicat sa iti planifici si organizezi activitatile, taskurile, evenimentele, atunci apeleaza la accesorile pentru planificare si organziare din magazinul nostru. Aici vei gasi flipcharturi, videoproiectoare, retroproiectoare si ecrane de protectie pentru a-ti sustine prezentarile intr-un mod mai eficient. Pentru o organziare mai buna a sarcinilor si a taskurilor recomandam panourile de pluta, iar pentru a-ti expune si mai bine planurile si ideile poti apela la ajutorul tablelor magnetice sau whiteboarduri, iar ca sa te poti promova eficient recomandam sa apelelezi la ajutorul unor standuri pentru reviste si brosuri. Pentru a planifica tot mai bine si mai eficient, Click Birotica  iti pune la dispozitie diferite produse care sa te ajute in activitatile de zi cu zi.