Livrarea Produselor

Livrarea produselor comandate se face în orice localitate din ţară. Nu asigurăm livrări în străinătate.

Livrarea produselor în Bucureşti si in tara este gratuită pentru comenzi de minim 150,00 lei (TVA inclus) sau pentru comenzi de minim 100,00 lei la Sameday EasyBox.
Pentru comenzi mai mici de 150 lei se percepe o taxă de transport de 18,00 lei.
Pentru comenzi mai mici de 100 lei la EasyBox sau FanBox se percepe o taxă de transport de 9,99 lei.


La validarea comenzii puteţi opta pentru ridicarea produselor de către dumneavoastră de la magazinul Click Birotica (vezi adresa si harta). In acest caz asteptati confirmarea din partea Click Birotica pentru a putea fi ridicata comanda (veti fi contactat telefonic / email).

Pentru anumite produse, poate fi specificata in pagina de produs taxa suplimentara de transport. In anumite situatii pot exista costuri de transport ce trebuie achitate de catre client, aceste costuri fiind aduse la cunostinta clientului inainte de finalizarea comenzii.

Puteti opta pentru ridicarea comenzii dintr-un locker Cargus (volum limitat). In acest caz va rugam sa completati aceasta solicitare in rubrica de observatii de la finalizarea comenzii (locker-ul unde doresti livrarea).

Puteti opta pentru ridicarea comenzii dintr-un sediu Fan Courier. In acest caz va rugam sa completati aceasta solicitare in rubrica de observatii de la finalizarea comenzii.

Termenul de livrare este de 1 - 2 zile lucrătoare de la recepţionarea comenzii, dar, în anumite situaţii (produs lipsă stoc, produs indisponibil la furnizor, etc), acest termen se poate mări. Această situaţie este comunicată clientului, acesta putând să confirme sau să anuleze comanda. Pentru localitatile aflate in exteriorul retelelor de curieri livrarea este posibil sa intarzie cu 1-2 zile lucratoare. Pentru aceste localitati exista posibilitatea expedierii prin Priori Post (serviciul de coletarie rapida Posta Romana).

Comenzile inregistrate sambata, duminica sau în zile libere sărbători legale vor fi procesate in prima zi lucrătoare.
Click Birotica îşi rezervă dreptul să efectueze confirmarea comenzilor înainte de onorarea lor prin contactarea clienţilor.

In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, curierul nostru va reveni inca o data dupa ce reuseste sa ia contact cu acesta, dupa care comanda va fi anulata si produsul returnat la sediu, clientul urmand sa suporte costurile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate. De asemenea, in cazul unei comenzi ce nu s-a putut livra din vina clientului (adresa gresita, telefon contact gresit, imposibilitate acces imobil, etc.), clientul urmeaza sa suporte costul suplimentar de 18 lei, indiferent de valoarea urmatoarei comenzi.

Pentru livrare in aceeasi zi, valabil pentru Bucuresti in zilele luni-vineri, se percepe o taxa de urgenta in valoare de 25.00 lei (TVA inclus) peste valoarea comenzii. Livrarea comenzii in aceeasi zi se poate face pentru comanda trimisa pana la ora 14:00 in masura posibilitatilor logistice de la momentul respectiv. Solicitarea de livrare in aceeasi zi trebuie specificata la finalizarea comenzii (in caseta OBSERVATII LA COMANDA sau telefonic) si va fi confirmata telefonic de departamentul vanzari Click Birotica.

Va rugam sa verificati integritatea coletelor livrate prin curier. Pentru coletele cu urme de lovituri trebuie facut un proces verbal de constatare de catre curier la momentul livrarii. In acest caz va rugam sa verificati si integritatea produselor din colet.

Receptia coletului reprezinta confirmarea clientului ca acesta a ajuns in stare buna si corespunde documentului de transport ce insoteste coletul. Deschiderea si verificarea produselor la livrare implica un cost suplimentar pentru client de  3.00 lei (TVA inclus). In acest caz, clientul isi exprima acordul explicit la semnarea actelor cu privire la faptul ca a primit produsele care sunt conform cu comanda.


Politica de retur - in termen de 30 zile, retur gratuit in Easybox.
Pentru mai multe detalii despre livrarea produselor vezi Termeni şi Condiţii.