Arta si grafica

Subcategorii

 • Seturi desen exclusiviste - cutii lemn

  Daca ai o pasiune pentru grafica si desen si esti in acelasi timp o persoana organizata, cu siguranta vei vrea sa iti pastrezi ordonat instrumentele de desen. Cutiile din lemn disponibile in seturi exclusiviste sunt perfecte pentru a-ti pastra locul de munca organizat. Le gasesti la Click Birotica si le poti comanda beneficiind de livrare gratuia si rapida! Vezi si comanda seturile speciale la Click Birotica!

 • Creioane acuarela Goldfaber & Albrecht Durer

  Da viata si pasiune hobby-ului tau si alege seturile de acuarela Acuarela Goldfaber & Albrecht Durer de la Faber Castell. Disponibile in seturi de mai multe culori, colectiile de creioane acuarela Goldfaber Art Grip & Albrecht Durer iti vor transforma pasiunea in creatii unice. Culorile de acurarela vibrante vor insufleti plansele tale. Comanda-le acum de la Click Birotica si nu vei regreta ca le-ai ales!

 • Creioane Pastel Pitt & Pastel Soft

  Dedicate in primul rand artistilor, seturile de creioane colorate Pastel Pitt & Pastel Soft au culori vibrante si vii, cu o mina soft si vor face din pasiunea ta adevarate opere de arte. Disponibile in seturi de cate 12, 24, 36 sau 60 culori, colectiile Faber Castell vor transforma spiritul tau creativ intr-un hobby de care nu vei mai putea sa te lasi! Descopera acum colectiile Faber Castell la Click Birotica!

 • Creioane Polychromos & Goldfaber

  Daca vrei sa fii un adevarat profesionist si sa excelezi in pasiunea ta, descopera colectia de creioane colorate Polychronos si Goldfaber, folosite de profesionisti ca si tine din intreaga lume. Calitatea lor le face ideale pentru aplicatii grafice sau creatii inspirate si artistice. Descopera colectiile Faber Castell din 12, 24, 36 sau 60 de culori perfecte pentru creatiile tale si comanda acum de la Click Birotica!

 • Seturi grafica Pitt Monochrome

  Acum gasesti la Click Birotica seturi studio de markere cu cerneala cu varf de tip pensula, utilizate de profesionisti sau amatori pentru arta moderna, schite, desene, picturi. Cerneala este rezistenta la lumina si dupa uscare culorile sunt rezistente la apa si nu se intind pe hartie. Folosind  pigmenti de cea mai buna calitate vor face talentul tau adevarate opere de arta! Comanda-le acum de la Click Birotica!

 • Seturi Pitt Artist Pen Brush

  Cu un design extraordinar, in cutii metalice, seturile speciale destinate creatiilor monocrom, destinate atat profesionistilor, cat si amatorilor sunt ideale pentru a da viata celor mai creative si frumoase idei si pentru a lucra pe schite si zone foarte mari.  Descopera seturile de creioane grafit si pastel, ulei, carbune, radiere, dar si alte accesorii, toate marca Faber Castell, disponibile acum pe site! Comanda-le de la Click Birotica!

 • Seturi arta Koh-I-Noor

  Seturile pentru artisti plastici de la Koh-I-Noor sunt renumite pentru calitatea deosebit de buna a produselor. In diverse combinatii de culori si mine grafit, acestea sunt prezentate in cutii metalice sau din lemn si garanteaza calitatea unor lucrari deosebite de arta si grafica. Alege seturile de arta pentru profesionisti de la Koh-I-Noor prin magazinul Click Birotica!

Seturi  de arta si grafica de la marcile renumite Faber-Castell sau Koh-I-Noor iti stau la dispozitie acum la Click Birotica! Seturi Grafica Pitt Monochrome, seturi Pitt Artist Pen Brush, seturi de desen exclusiviste cutii din lemn, creioane Polychromos, seturi Gioconda de la Koh-I-Noor au o reputatie extraordinara in randul artistilor si pictorilor in ceea ce priveste gama de produse pentru arta si grafica. Descopera produse unice Faber-Castell si Koh-I-Noor la Click Birotica!