Produse Premium

Subcategorii

 • Instrumente de scris de lux

  Aici gasesti instrumente de scris de lux, de inalta calitate, cu design clasic sau modern, produse de companii consacrate in domeniu: Pelikan, Faber-Castell, Parker, Lamy, Diplomat, X-pen. Alege sa folosesti instrumente de scris de lux pentru a te simti bine atunci cand lucrezi, indiferent ca te afli la serviciu sau la biroul de acasa. Gama de lux reprezinta o optiune excelenta atunci cand vrei sa oferi cuiva un cadou practic. Comanda de la Click Birotica instrumentele de scris de lux!

 • Colectii Design

  Produsele din seriile de design sunt un adevărat antidot contra monotoniei. Zâmbete vesele, combinații de culori plăcute, motive florale superbe sunt dinamice si creative aducand un plus de culoare vietii de zi cu zi. Descopera aceste colectii!

 • Arta si grafica

  Seturi  de arta si grafica de la marcile renumite Faber-Castell sau Koh-I-Noor iti stau la dispozitie acum la Click Birotica! Seturi Grafica Pitt Monochrome, seturi Pitt Artist Pen Brush, seturi de desen exclusiviste cutii din lemn, creioane Polychromos, seturi Gioconda de la Koh-I-Noor au o reputatie extraordinara in randul artistilor si pictorilor in ceea ce priveste gama de produse pentru arta si grafica. Descopera produse unice Faber-Castell si Koh-I-Noor la Click Birotica!

 • Seturi si accesorii de birou

  Daca iti doresti un birou cat mai elegant, alege Seturile si accesoriile de lux din magazinul nostru. Ele sunt facute sa personalizeze birourile elegante. Asigura o ambianta eleganta pentru oricine iti viziteaza biroul, dar si pentru placerea proprie. Vezi produsele din aceasta categorie acum pe site!

 • Colecţii premium

  Accesorii premium pentru profesionisti. Vezi colectii cu produse de cea mai buna calitate cu care sa fii la inaltime in orice situatie! La birou, in avion sau la cafenea esti pregatit sa iti faci treaba oriunde si oricum. Design modern, eleganta si functionalitate maxima

 • Caterpillar

  Caterpillar este o marca ce nu mai are nevoie de prezentare, calitatea produselor fiind confirmata in timp. Fie ca iti doresti un troller, un rucsac sau alte accesorii, cum ar fi o borseta, o umbrela sau o geata, poti alege din produsele premium marca Caterpillar. Acestea au fiabilitate ridicata, rezista in timp si iti aduc bucuria de a le utiliza. In oferta Click Birotica gasesti o gama variata de produse Caterpillar, cu livrare rapida din stoc! 

 • Produse din piele naturala

  Opteaza pentru calitate atunci cand vine vorba de accesoriile pe care le folosesti in jobul tau: mape pentru conferinte, serviete office din piele naturala si accesorii cum ar fi portofele pentru barbati si acte de calatorie , marca Falcon. Fin lucrate, cu atentie la detalii si confectionate din piele de cea mai inalta calitate, le regasesti intr-o colectie de produse din piele naturala! Comanda acum de la Click Birotica!

Un produs premium este un produs care respecta anumite standarde ridicate de calitate, iar asta inseamna ca putem avea printre produsele premium si produse de lux, cum sunt instrumentele de scris de lux din magazinul Click Birotica. Din aceeasi gama, de produse premium mai fac parte si mapele, servietele sau accesoriile din piele naturala, dar si produsele de arta si grafica Faber-Castell, un brand care nu mai are nevoie de nici o prezentare cand e vorba de papetarie si birotica.