Ambalare şi marcare

Subcategorii

 • Benzi adezive, benzi marcare, dispensere

  Gasesti in oferta Click Birotica benzi adezive pentru birou in diverse dimensiuni si culori, benzi adezive din hartie sau PVC. Benzile dublu adezive simple sau buretate au diverse aplicatii la birou sau in industrie. Poti alege benzi de marcare in diverse culori din PVC rezistent la trafic. Utilizarea unui dispenser face ca aplicarea benzii sa fie usoara si rapida. Incearca si tu un dispenser si vezi ce usoara devine marcarea cu ajutorul benzilor adezive!

 • Sfoară, elastice

  Munca de birou implica si lucruri ce tin de contabilitate si gestionare a banilor, asa ca elasticele pentru legat bani si sforile de acelasi tip sunt lucruri pe care e bine sa le ai constant la indemana. Sforile si elasticele pentru legat bani sunt de fapt un mod de a organiza bancnotele in teancuri care reprezinta o anumita valoare. Alege si tu sa iti organizezi cel mai bine bancnotele folosind sfoara si elastice pentru bani din magazinul Click Birotica!

 • Cutii ambalare, depozitare

  Aici gasesti cutii din carton sau plastic pentru ambalare si depozitare produse. Fie ca ai nevoie de cutii pentru colete sau pentru a depozita ceva, poti alege din cutiile de dimensiuni variate din oferta noastra.

 • Folie, hartie pentru ambalat

  Daca vrei sa ambalezi ceva, poti folosi folie stretch, care se intinde sau se muleaza dupa forma produsului ambalat, sau poti folosi folie de protectie, care poate fi mai rigida, dar este rezistenta, avand rol de protectie pentru produsul ambalat. Indiferent de tipul de folie de care ai nevoie pentru ambalare, apeleaza la Click Birotica, un magazin in care gasesti o gama extrem de variata de produse pentru birou. Vezi toate produsele si alege-l pe cel potrivit!

 • Pungi ziplock, sacosi, plicuri

  Pungile de tip ziplock sunt folosite cu succes intr-o multime de domenii, pentru ca sunt foarte practice. Ele sunt extrem de apreciate pentru usurinta cu care poti depozita sau transporta un lucru fara probleme, deoarece au inchidere perfecta, iar asta asigura produsele din interiorul pungii. Astfel, produsele sunt protejate de orice agent exterior. Tot aici gasesti si sacosi mari si rezistente din PEHD de 50 micorni. Indiferent daca ai nevoie de pungi ziplock mai mici sau mai mari, le gasesti in magazinul Click Birotica.

 • Marcatoare, consumabile

  Marcatoarele  sunt dispozitive cu ajutorul carora se pot aplica diverse etichete autoadezive si se folosesc cu succes in diverse industrii, ca de exemplu pentru numerotarea unor articole textile in industria textilelor sau in comert pentru aplicarea unor etichete de pret pe produsele din magazine, insa se folosesc si pentru birou. Exista si consumabilele aferente marcatoarelor, adica rolele de benzi adezive concepute special pentru marcarea de acest tip.

La birou sunt atatea de marcat, corectat, ambalat si lipit incat tot timpul ai nevoie fie de lipici, folie si benzi, fie de alte lucruri la fel de folositoare. Atunci cand ambalezi diverse lucruri, trebuie neaparat sa folosesti ori hartie de calitate, ori folie rezistenta, ori pungi ziplock exact asa cum vezi si in magazinul nostru Click Birotica. Sa nu uitam si de marcatoare, dispensere, benzi adezive si benzi pentru marcaj, caci ambalarea merge mana in mana cu marcarea.