Colecţii premium

Subcategorii

  • Gama Leitz Complete

    Cu produsele Leitz Complete ești pregătit să-ți faci treaba oriunde și oricând. Design modern, eleganță și funcționalitate maximă. Clasa business se regăsește în fiecare detaliu. Gama Leitz Complete cuprinde genţi, caiete şi o serie de accesorii pentru dispozitive mobile, portabile și durabile, atât pentru smartphone, cât și pentru tabletă. Salvezi timp şi răbdare cu Leitz Complete!

  • Gama Leitz Style

    Gama Leitz Style cuprinde o paletă largă de accesorii, atât tradiționale, precum Tăvița pentru documente și Suportul pentru instrumente de scris, cât și moderne, precum Stația de încărcare pentru dispozitive mobile sau Lampa LED inteligentă, ce poate fi controlată prin conexiune Bluetooth sau prin aplicație mobilă.

  • Gama Leitz WOW

    Elemente esențiale pentru birou create cu un scop. Accesorii perfect asociate în culori duale, forme moderne și cu funcții inteligente cum ar fi amplificarea sunetului sau încărcarea prin inducție. Alege produsele favorite din noua gamă de accesorii de birou WOW, care sunt concepute pentru a reflecta personalitatea și stilul tău.

Accesorii premium pentru profesionisti. Vezi colectii cu produse de cea mai buna calitate cu care sa fii la inaltime in orice situatie! La birou, in avion sau la cafenea esti pregatit sa iti faci treaba oriunde si oricum. Design modern, eleganta si functionalitate maxima