Filtrare după

Pret

Pret

 • 0,00 lei - 29.410,00 lei

Marca

Marca

Carduri sociale

Subcategorii

 • Ghiozdane & Rechizite

  Aici găseşti tot ce ai nevoie pentru un început de şcoală perfect!

  Rechizite de calitate de la producători de top: Herlitz, Pelikan, Maped, Staedtler, Koh-I-Noor, Carioca, Bic, Faber-Castell, Pigna. Este foarte important sa alegem ghiozdanul potrivit pentru copiii nostri. Un ghiozdan potrivit este unul de calitate inalta cu diferite functionalitati, care este compartimentat inteligent. Pe site poti alege acum dintr-o gama diversa de ghiozdane si rechizite la preturi accesibile. Avem o gama complexa de rechizite scolare: ghiozdane, penare, caiete, coperti, seturi de echere si liniare, produse pentru pictura, instrumente de scris, jocuri si multe seturi de creativitate. Descopera intreaga gama care ti-o ofera Click Birotica!

 • Papetărie

  Produsele de papetarie sunt esentiale in fiecare birou. Fie ca vorbim despre organizare sau accesoriile obinuite care se afla intr-un birou, produsele de papeterie si birotica sunt elementul care nu poate lipsi. Munca este cu adevarat eficienta cand ai la indemana toate lucrurile de care ai nevoie pentru a desfasura corespunzator activitatile de zi cu zi. Gama completa de produse de papetarie de calitate o vei gasi aici: Produse din hartie, accesorii pentru organizare, arhivare, comunicare si planificare, instrumente de scris, dar si accesorii pentru birou ambalare si miscare, toate le gasesti pe site-ul nostru. Suntem un partener de incredere, iar biroul tau va fi organizat asa cum trebuie.

 • Produse Premium

  Un produs premium este un produs care respecta anumite standarde ridicate de calitate, iar asta inseamna ca putem avea printre produsele premium si produse de lux, cum sunt instrumentele de scris de lux din magazinul Click Birotica. Din aceeasi gama, de produse premium mai fac parte si mapele, servietele sau accesoriile din piele naturala, dar si produsele de arta si grafica Faber-Castell, un brand care nu mai are nevoie de nici o prezentare cand e vorba de papetarie si birotica.

 • Tehnica de birou

  Opteaza pentru un mod de a-ti usura munca la birou sau acasa, depinde de unde alegi sa lucrezi. Click Birotica iti propune o serie de produse de tehnica de birou , de la aparate de indosariat cu inele din plastic, prin brosare, de metal, laminatoare si folii pentru laminare, calculatoare de birou sau cum imprimare. Ordoneaza-ti viata la serviciu apeland la produsele disponibile pe site! Descopera colectia tehnica de birou si comanda acum la Click Birotica!

 • Produse IT

  Aparate de indosariat cu inele din plastic, metal, prin brosare, laminatoare si folii pentru laminare, calculatoare de birou si calculatoare cu imprimare, distrugatoare de documente, baghete pentru indosariere, accesorii PC, retea, medii de stocare, alimentare si protectie, telefoane, faxuri, periferice, le poti comanda acum la Click Birotica! Descopera colectia de tehnica de birou, IT&C la Click Birotica!

 • Curăţenie si protocol

  Cand vorbim de curatenie, de fapt vorbim de maturi si mopuri, detergenti, saci menaj, pubele si alte produse care ne ajuta sa avem o locuinta mai curata sau un spatiu de lucru mai curat. Cand vorbim de protocol, exista produse de protocol din care sa alegem, cum ar fi apa plata, bauturi racoritoare, ceai, cafea, farfurii, pahare si asa mai departe. Atat produsele de curatenie cat si cele de protocol sunt necesare in viata de zi cu zi, acasa si la birou.

 • Mobilier

  Cu siguranta iti doresti ca incaperea in care lucrezi sa aiba un aspect elegant si sa fie mobilata cu piese de calitate. Gasesti la Click Birotica dulapuri si fisete metalice clasificatoare metalice pentru dosare precum si vestiare si accesorii metalice cu o usa cu doua sau cu trei usi cusetate. Gasesti chiar si bancute pentru vestiar. Comanda acum mobilier de cea mai buna calitate de la Click Birotica!

 • Consumabile

  Orice imprimanta ai avea, la un moment dat vei avea nevoie de consumabile, pentru ca orice imprimanta are nevoie de anumite lucruri pentru ca ea sa functioneze corespunzator si pentru ca activitatea de printare sa sa fie un proces continuu, fara intreruperi. Fiecare imprimanta functioneaza optim doar daca i se asigura toate cele necesare. In magazinul nostru gasesti consumabile HP, Brother, Canon, Epson, Samsung, Toshiba, Xerox si altele la preturi bune.

 • Încărcări cartuşe

  Cand nu mai ai tus si trebuie sa printezi urgent ceva, exista si alta solutie decat schimbarea cartusului cu cerneala sau cu toner, iar aceasta solutie este foarte la indemana din punct de vedere al pretului, incarcarea cartuselor. Mai ales pe termen lung, incarcarea regulata a cartuselor te asigura ca esti acoperit in caz ca trebuie sa printezi foarte multe documente si ai un deadline de respectat. Vino la magazinul nostru si comanda o incarcare de cartus la pret avantajos!