Politica de Retur

Pentru produsele comandate pe clickbirotica.ro beneficiați de dreptul de retur in termen de 30 zile calendaristice de la receptionarea comenzii.

Conform ordonantei privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, O.U.G. 34/2014, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Fara sa afecteze acest drept legal, Click Birotica ofera dreptul de retur in termen de 30 de zile calendaristice de la receptionarea comenzii.

Costul transportului pentru retur (de la client catre Click Birotica) va fi suportat de client. Click Birotica va inapoia contravaloare comenzii in cel mult 14 zile de la data recepționării produsului.

NOU: Returul este gratuit in Easybox Sameday, indiferent de modul de primire comanda (orice curier, ridicare din magazin). Pentru retur in Easybox va rugam accesati link-ul: Returnează în easybox - Sameday Courier

Produsul poate fi returnat prin orice mijloc catre Click Birotica la adresa Bucuresti, Sector 2, Str. Viitorului, Nr. 195, Parter. Costul de returnare a produsului este suportat de client. Produsul poate fi adus personal la magazinul CLICK, la adresa Bucuresti, Sector 2, Str. Viitorului Nr. 195 (vezi datele de contact).

Produsele returnate trebuie sa fie in stare perfecta, nefolosite sau uzate.

In cazul produselor care au sigiliu, acesta nu trebuie sa fie desfacut; produsul trebuie returnat sigilat.

Pentru returnarea aparatelor, acestea trebuie sa nu fie folosite, sa includa toate accesoriile cu care a fost livrat, fara urme de lovituri, zgarieturi, etc. Starea aparatelor trebuie sa fie la fel ca la achizitionarea lor. Orice semn de uzura atrage anularea dreptului de returnare.

Expedierea produsului ambalat necorespunzator, care duce la deteriorarea acestuia pe durata transportului, atrage in totalitate raspunderea expeditorului. Clientul trebuie sa raspunda pentru diminuarea valorii bunului, datorata utilizarii acestuia intr-o masura care depaseste limita necesara stabilirii naturii caracteristicilor si modului de functionare. Furnizorul poate retine o suma de bani echivalenta cu costurile de reconditionare a produselor returnate cu deficiente de aspect, functionare, accesorii lipsa. Aceasta suma este stabilita de catre un service autorizat in baza unei oferte de pret sau deviz de reparatie. Clientul poate renunta la decizia de retur si dupa ce produsul returnat a intrat in posesia Furnizorului. In acest caz costurile de returnare sau relocare a produsului sunt in atributiile Clientului.

SC CLICK BIROTICA SRL isi rezerva dreptul de a refuza acceptarea returului in situatia retururilor repetate (mai mult de doua retururi repetate pentru acelasi produs).

In cazul materialelor consumabile desfacerea ambalajului sau sigiliului duce la pierderea dreptului de returnare a acestora.

Nu se pot returna produsele aduse pe comanda speciala, produsele personalizate.

Pentru returnarea unui produs puteti trimite solicitarea dumneavoastra prin e-mail sau puteti utiliza acest Formular.

Pentru returnarea produsele achizitionate de persoane juridice acestea sunt rugate sa contacteze compartimentul vanzari Click Birotica.

Produsele care nu sunt conform specificatiilor de pe site se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Clientul poate solicita returnarea contravalorii produsului sau inlocuirea acestuia cu unul conform. Daca Click Birotica nu poate inlocui produsul cu unul conform, se va restitui contravaloarea acestuia.