Alte consumabile compatibile

Subcategorii

  • Cerneluri pentru încărcare

    Ai nevoie de cerneluri pentru incarcare cartuse? Gasesti pe site la Click Birotica mai multe gramaje de produs in functie de necesitatile tale. In flacoane de 100 de ml si 1l, cernelurile Lexmark, HP, Canon  pe baza de pigment, pentru reincarcarea cartuselor de cerneala produse de HP sunt disponibile in 4 culori: black (negru), cyan (albastru), magenta (rosu) yellow (galben).pentru a putea sa iti continui munca. La cel mai bun raport calitate pret le gasesti pe site cu livrare rapida in toata tara!

  • Role (riboane, filme) pentru faxuri cu transfer termic

    Orice imprimanta ai avea, la un moment dat vei avea nevoie de consumabile, pentru ca orice imprimanta are nevoie de anumite lucruri pentru ca ea sa functioneze corespunzator si pentru ca activitatea de printare sa sa fie un proces continuu, fara intreruperi. Fiecare imprimanta functioneaza optim doar daca i se asigura toate cele necesare. In magazinul nostru gasesti consumabile role, riboane si filme pentru faxuri cu transfer termic. Intra pe site si comanda acum de la Click Birotica!

Daca ai nevoie de consumabile compatibile Click Birotica este locul potrivit unde sa cauti! Poti gasi cerneluri si kit-uri pentru incarcare si role (riboane, filme) pentru faxuri cu transfer termic cu livrare rapida din stoc in toata tara. Panasonic, Phillips, Ricoh, Sharp sau Toshiba sunt doar cateva dintre brandurile renumite de consumabile compatibile pe care le poti gasi daca intri pe site-ul Click Birotica!