Despre noi - Click Birotica

Compania CLICK BIROTICA activeaza pe piata din anul 1997 si este specializata in distributia si comercializarea de articole de birotica si papetarie, IT&C, consumabile originale si compatibile.
Din anul 2000 am implementat si dezvoltat servicii de incarcari cartuse cu toner si cerneala si de mentenanta echipamente periferice.

Pana in prezent compania a cunoscut o crestere stabila prin marirea permanenta a numarului de clienti, prin imbunatatirea si marirea gamei de produse si servicii oferite, prin cresterea continua a calitatii oferite clientilor nostrii.

Principalul nostru obiectiv este satisfacerea clientului, o dovada a preocuparii noastre pentru cresterea continua a calitatii produselor si serviciilor oferite fiind implementarea in anul 2007 a sistemului de management al calitatii in conformitate cu cerintele standardului ISO 9001/2001.

Folosind experienta pe care o avem in domeniu oferim consultanta clientilor nostri, ajuntandu-i sa opteze pentru cele mai potrivite solutii. Suntem mandrii de relatiile de lunga durata pe care le-am creat impreuna cu clientii.
Angajatii nostri sunt puterea companiei si toti avem aceeasi pasiune si convingere, care inseamna servicii de calitate oferite clientilor. In acest fel facem o reala diferenta, devenind un adevarat partener de afaceri, nu un simplu furnizor.

Echipa Click Birotica a crescut si s-a dezvoltat in tot acest timp, devenind o echipa de profesionisti, gata oricand sa raspunda cu promptitudine la cerintele clientilor sai.

Colaborand cu departamentul nostru de customer service veti intalni o echipa de profesionisti dedicata sa va ofere cele mai bune solutii pentru cerintele dvs. Aici veti gasi raspunsuri la orice intrebare legata de produsele si serviciile oferite.

Departamentul de logistica al companiei a fost si este sustinut in permanenta de investitii solide, iar sistemul modern de preluare, procesare si distribuire a comenzilor permite livrarea rapida a produselor in locatia solicitata de client.
Gama de produse oferita s-a dezvoltat si s-a diversificat continuu, acum fiind disponibile peste 14000 de produse de birotica si papetarie si peste 2000 de produse consumabile (cu poze, detalii tehnice si descriere pe site-ul nostru).

Compartimentul de service se adapteaza in permanenta la noutatile in domeniul consumabilelor, facand eforturi de marire a gamei de cartuse incarcate pe masura diversificarii tipurilor de consumabile existente pe piata. Atat pe site (sectiunea de intrebari) cat si prin departamentul de customer service clientii nostri sunt informati in legatura cu posibilitatea de incarcare a cartuselor cat si cu modul se utilizare a cartuselor reincarcate.

Click Birotica este un partener viabil si competent, succesul nostru avand la baza strategii de vanzare bine adaptate cerintelor clientilor nostrii, portofoliu larg de produse, servicii prompte de calitate.


Va multumim pentru increderea acordata!
Echipa Click Birotica