Alimentare şi protecţie

Subcategorii

 • Baterii, acumulatoare, incarcatoare

  Cel mai frecvent oamenii au nevoie de baterii noi pentru telecomanda televizorului, ceasuri, chei de masina si altele. O alternativa excelenta la bateriile clasice sunt cele reincarcabile, adica acumulatorii, care pot rezista pana la peste o mie de de cicluri de incarcare si descarcare. Acesta este un avantaj foarte mare fata de bateriile clasice, care sunt mai ieftine, dar dupa ce se descarca o data nu mai pot fi incarcate, deci nici refolosite. Gasesti acumulatori in aceleasi formate ca si bateriile clasice, cum ar fi R3 sau R6. Aprovizioneaza-te cu baterii si acumulatoare de orice fel din magazinul Click Birotica!

 • Prelungitoare simple şi cu protecţie

  De cele mai multe ori ne aducem aminte ca avem nevoie de un prelungitor doar atunci cand vrem sa conectam un aparat nou la reteaua de curent electric sau facem modificari prin casa sau prin birou si constatam ca nu avem cabluri suficient de lungi pentru a ajunge la cea mai apropiata priza. Atunci ne dam seama si ca ar trebui sa schimbam complet reteaua electrica din casa sau birou, dar cea mai la indemana solutie este un prelungitor. Avem de ales intre prelungitoarele simple si cele cu protectie.

 • Incarcatoare USB

  In ziua de azi, foarte multi oameni sunt mai mult pe drumuri decat acasa, astfel ca un incarcator de masina este ideal pentru ei. Daca mergi des cu masina, este adevarat ca un power bank te poate ajuta, dar ce faci daca nu ai suficient timp acasa nici macar pentru incarcarea telefonului, ce sa mai vorbim de incarcarea unei baterii suplimentare? Solutia ideala este incarcatorul special conceput pentru a fi folosit in masina. Un incarcator USB te poate ajuta atat la incarcarea telefonului, cat si a tabletei sau laptopului.

 • Baterii externe (Power Bank)

  Asigură-te că ai mai multă mobilitate utilizând acumulatoarele externe pentru telefon, tableta sau alte gadget-uri

 • Surse de protecţie UPS

  Dispozitivele UPS sunt considerate surse neintreruptibile de energie electrica, pentru ca ele furnizeaza puterea de care au aparatele atat de multa nevoie atunci cand apare o pana de curent sau pur si simplu exista fluctuatii pe reteaua de distributie a energiei electrice. Fluctuatiile de tensiune sunt considerate chiar mai periculoase pentru integritatea aparatelor electrice, electronice si electrocasnice decat caderile de curent, pentru ca ele pot afecta negativ aparatele. UPS-urile asigura atat alimentarea de rezerva, cat si protectie pentru aparatele din casa sau de la birou.

Alimentarea cu curent electric este un lucru fara de care omul modern nu s-ar putea lipsi. Alimentarea corespunzatoare este cruciala fie ca e vorba de alimentarea de la reteaua electrica care implica folosirea prizelor si prelungitoarelor electrice, fie ca vorbim de acumulatoare sau power bank-uri care pot sa furnizeze energia electrica de care ai nevoie oriunde te-ai afla. Avem nevoie nu doar de alimentare, ci si de solutii de rezerva si de protectie. Un dispozitiv UPS poate sa ofere aceasta energie de rezerva in cazul unei pene de curent, dar si sa protejeze aparatul pe care il alimenteaza de fluctuatiile de tensiune care pot aparea in reteaua de electricitate.