Medii de stocare

Subcategorii

 • Memorii USB (USB Flash Drive)

  Memoriile USB flash drive sunt mai cunoscute popular sub denumirea de stickuri de memorie, fiind utilizate extrem de mult pentru transferul si stocarea de date in diverse domenii. Daca ai nevoie de un mediu de stocare cu memorie suficient de multa si o viteza de acces, scriere si transfer foarte rapida, dar si portabilitate sporita, incearca memoriile USB Flash din magazinul nostru, pe care le gasesti la un click distanta. Vezi ce memorii flash sunt disponibile in magazinul Click Birotica!

 • Carduri de memorie

  Dupa stickurile de memorie, urmatorul pas important pe care tehnologia ni l-a oferit sunt cardurile de memorie, care sunt bazate pe aceeasi memorie de tip flash, dar sunt mai mici si mai dragute. Cei care am folosit deja stickuri stim ce rapide sunt, iar cardurile de memorie au cam aceleasi viteze, diferentele fiind doar in functie de clasa de memorie folosita. Cardurile de memorie se folosesc atunci cand este vorba de telefoane mobile, aparate foto si alte dispozitive care nu au port USB.

 • CD-R, DVD, carcase

  Pentru multi dintre noi compact discurile si DVD-urile reprezinta o perioada din trecut de care ne amintim cu nostalgie, pentru ca, la vremea respectiva, aceste discuri optice erau cea mai moderna solutie de stocare. In prezent, stickurile si cardurile de memorie au revolutionat felul in care stocam datele, dar asta nu inseamna ca inca nu se folosesc si discurile optice. Ca mediu de pastrare a informatiei, atat CD-R cat si DVD-R are un grad mare de siguranta in timp, fiind printre cele mai sigure medii de stocare. Iar pentru pastrarea in conditii bune a acestora, poti alege o carcasa CD sau DVD din oferta noastra.

 • HDD Externe

  In perioada lor de inceput, hard diskurile nu aveau mai mult de cativa MB, insa tehnologia a evoluat uimitor de rapid in ultimii ani. Acum s-a ajuns la capacitati de mii de MB, adica GB si chiar milioane de MB, adica TB. Astazi, unitatile de stocare de tip HDD cu capacitati de cativa TB sunt ceva absolut normal, desi acum cativa ani puteam doar sa visam la asa ceva, iar acum putem cumpara si HDD externe. In magazinul nostru online gasesti hard diskuri externe de diferite capacitati, pentru a satisface orice necesitate.

Mediile de stocare au evoluat foarte mult de-a lungul timpului si foarte rapid in ultima perioada. Astfel, s-a trecut repede de la dispozitive de stocare optice de tipul compact discurilor si DVD-urilor la dispozitive cu memorie de tip flash. Acestea din urma s-au dovedit mai rapide si mai usor de utilizat, permitand stocarea datelor prin metoda “drag and drop”. In magazinul nostru gasesti diverse medii de stocare, pe care le poti comanda online si iti vor fi livrate la domiciliu.