Carduri sociale

Papetărie

Subcategorii

 • Produse din hârtie

  Produsele din hartie pentru birou sunt acele elemente care compun un birou organizat si eficient. Stim ca munca la birou este sustinuta de o multime de accesorii care ne fac mai eficienti sau ne ajuta sa ne indeplinim mai bine si mai repede sarcinile. Pentru a nota intalnirile, sedintele sau lucrurile importante vei avea nevoie cu siguranta de agende, iar pentru lucrurile urgente care trebuie rezolvate in cel mai scurt timp, notesurile autoadezive vor fi aliatul tau de incredere. Indiferent de domeniul de activitate, hartia pentru copiator nu poate sa lipseasca din biroul tau. Apoi hartia de diverse tipuri, sub forma de role sau cu perforatii, hartia cartonata si cea foto sunt de asemenea de ajutor. Toate produsele din hartie de care ai nevoie se afla aici, la Click Birotica, trebuie doar sa arunci o privire peste oferta noastra si vei gasi tot ce iti doresti, toate la un pret accesibil.

 • Organizare şi arhivare

  Tot ceea ce ti se pune la dispozitie in aceasta categorie este destinat simplificarii muncii la birou.  Cand vine vorba de o munca eficienta, rapida si fara greseli ne referim in primul rand la organizare. Astfel, intr-un birou, va fi nevoie de o organizare perfecta iar pentru a realiza acest lucru va fi nevoie de anumite accesorii pentru organizare si arhivare. Incepand de la organizatoare, separatoare, indexuri si etichete, dosare, mape si plicuri, pana la clasoare, suporti de vizita si clipboarduri, nimic din toate acestea nu trebuie sa lipseasca. Fiecare categorie de pe site contine o multime de produse care sa te ajute sa mentii ordinea si sa ai un birou eficient organizat.

 • Comunicare, planificare

  Daca ti se pare complicat sa iti planifici si organizezi activitatile, taskurile, evenimentele, atunci apeleaza la accesorile pentru planificare si organziare din magazinul nostru. Aici vei gasi flipcharturi, videoproiectoare, retroproiectoare si ecrane de protectie pentru a-ti sustine prezentarile intr-un mod mai eficient. Pentru o organziare mai buna a sarcinilor si a taskurilor recomandam panourile de pluta, iar pentru a-ti expune si mai bine planurile si ideile poti apela la ajutorul tablelor magnetice sau whiteboarduri, iar ca sa te poti promova eficient recomandam sa apelelezi la ajutorul unor standuri pentru reviste si brosuri. Pentru a planifica tot mai bine si mai eficient, Click Birotica  iti pune la dispozitie diferite produse care sa te ajute in activitatile de zi cu zi.

 • Instrumente de scris, corectura

  Instrumentele De Scris, Desen si Corectura sunt elemente esentiale pentru orice copil care face primii pasi spre scoala. In magazin veti gasi o varietate de insturumente: stilouri, rollere, rezerve pentru cerneala, pic, sugativa, creioane tehnice si mecanice, dar si rezerve, radiere, ascutitori, pixuri, linere, textmarkere, dar si produse pentru corectat. Toate acestea sunt esentiale pentru scoala, iar din oferta poti alege ceea ce iti doresti deoarece avem o gama larga de produse pentru fiecare categorie.

 • Accesorii pentru birou

  Un birou organizat inseamna sa ai la indemana acele accesorii pentru birou, cu ajutorul carora sa poti pastra in ordine toate acele elemente de care ai nevoie atunci cand lucrezi. In cazul in care esti in cautarea unor accesorii de birou, in oferta noastra vei gasi: Capsatoare si decapsatoare, perforatoare, suporturi pentru reviste, cosuri de birou, suporturi pentru pix, seturi pentru birou, agrafe si dispensere, ace cu gamalie si pioneze, foarfece, dar si rigle din diverse materiale. Toate accesoriile pentru birou de care s-ar putea sa ai nevoie le gasesti aici.

 • Ambalare şi marcare

  La birou sunt atatea de marcat, corectat, ambalat si lipit incat tot timpul ai nevoie fie de lipici, folie si benzi, fie de alte lucruri la fel de folositoare. Atunci cand ambalezi diverse lucruri, trebuie neaparat sa folosesti ori hartie de calitate, ori folie rezistenta, ori pungi ziplock exact asa cum vezi si in magazinul nostru Click Birotica. Sa nu uitam si de marcatoare, dispensere, benzi adezive si benzi pentru marcaj, caci ambalarea merge mana in mana cu marcarea.

Produsele de papetarie sunt esentiale in fiecare birou. Fie ca vorbim despre organizare sau accesoriile obinuite care se afla intr-un birou, produsele de papeterie si birotica sunt elementul care nu poate lipsi. Munca este cu adevarat eficienta cand ai la indemana toate lucrurile de care ai nevoie pentru a desfasura corespunzator activitatile de zi cu zi. Gama completa de produse de papetarie de calitate o vei gasi aici: Produse din hartie, accesorii pentru organizare, arhivare, comunicare si planificare, instrumente de scris, dar si accesorii pentru birou ambalare si miscare, toate le gasesti pe site-ul nostru. Suntem un partener de incredere, iar biroul tau va fi organizat asa cum trebuie.