Produse protocol

Subcategorii

 • Băuturi răcoritoare

  Produsele de protocol aduc avantaje atat firmelor, cat si angajatilor lor si clientilor lor, pentru ca banii cheltuiti pe ele sunt considerati cheltuieli deductibile, adica exista sprijin de la stat pentru cumpararea de astfel de produse. Poti cumpara toate aceste produse, inclusiv bauturi racoritoare dintr-un singur loc si la un clic distanta, din magazinul nostru. Profita acum de ocazie si comanda bauturi racoritoare pentru angajati, clienti si diverse ocazii speciale!

 • Cafea

  Cafeaua este o bautura atat de necesara nu doar acasa, ci mai ales la locul de munca, unde trebuie sa fim tot timpul energici. Aceasta bautura miraculoasa ne ofera acel plus de energie de care avem nevoie de fiecare data. Cafeaua este si ea printre produsele considerate de protocol, pentru ca multumeste angajatii, firmele si clientii lor. Atunci cand ai nevoie de produse de protocol si mai ales de cafea, poti apela cu incredere la magazinul nostru online.

 • Ceai

  Pe langa cafea, apa minerala plata si bauturile racoritoare, ceaiul este un ingredient indispensabil atunci cand vine vorba de produse de protocol. Ceaiul este disponibil in atatea variante si sortimente incat iti vine greu sa nu incerci macar pe cele mai cunoscute, cum sunt ceaiul verde sau ceaiu negru de exemplu, care iti dau energia necesara la locul de munca, deci pot inlocui si cafeaua daca dintr-un motiv sau altul nu poti sa bei cafea. Vezi toate sortimentele de ceai din magazinul nostru!

 • Zahăr, lapte condensat

  Comanda online zahar, lapte condensat cu livrare rapida din stoc in toata tara! Profita de cel mai bun raport calitate pret! Vezi produsele din categorie!

 • Pahare unica folosinta

  Paharele de unica folosinta din carton sau plastic sunt usor de depozitat si foarte practice. Asta le face sa fie produse excelente pentru protocol, alaturi de alte produse cum ar fi tacamuri sau farfurii din plastic. Pentru apa, ceai sau cafea, in magazinul nostru gasesti pahare de unica folosinta din din plastic sau carton de diverse marimi. Alege paharele de care ai nevoie!

 • Farfurii, tacamuri unica folosinta

  Atat pentru mesele din pauza de la birou cat si pentru iesirile in aer liber, camping, tacamurile si farfuriile de unica folosinta reprezinta o solutie la indemana, simpla si foarte practica. Vezi toate produsele de protocol si alege farfurii, tacamuri si pahare de unica folosinta sau orice alte produse din gama produse de protocol din magazinul nostru online Click Birotica.

Produsele de protocol cum ar fi apa, cafea, ceaiuri, bauturi racoritoare, zahar, lapte condensat, farfurii si tacamuri din plastic, pahare din plastic, toate acestea sunt produse pe care o companie le poate cumpara pentru clientii ei cu diverse ocazii si care nu sunt cumparate din buzunarul propriu, ci in cadrul firmei si sunt considerate cheltuieli deductibile. Vezi oferta noastra de produse de protocol si comanda tot ce ai nevoie pentru orice ocazie!