Produse arta si grafica

Subcategorii

 • Seturi creioane acuarela Goldfaber & Albrecht Durer

  Seturile de creioane acuarela Goldfaber & Albrecht Durer sunt prodese de inalta calitate destinate in special artistilor. Calitatea acestor produse te ajuta sa realizezi desene pline de culoare, iar seturile complexe iti vor pune la dispozitie o multime de culori. In functie de preferinte sau nevoie vei putea alege seturi de creioane acuarela Goldfaber & Albrecht Durer cu 12, 24, 38 sau 60 de creioane. Calitatea deosebita a pigmentilor asigura rezistenta la lumina a culorilor si expresivitatea,i in acest fel operele tale de arta vor fi cele mai bune.

 • Seturi creioane Pastel Pitt & Pastel Soft

  Seturile de creioane Pastel Pitt & Pastel Soft sunt potrivite pentru artisti dar si pentru amatori. Pentru lucrari spectaculoase trebuie sa alegi intotdeauna instrumente de inalta calitate, asa cum sunt creioanele de la Faber Castell. Seturile de creioane Pastel Pitt & Pastel Soft vin in o multime de variante astfel incat tu sa ai la dispozitie acel set de care ai nevoie pentru lucrarile tale. Alege creioane Pastel Pitt sau creioane Pastel Soft si adu mai multa culoare in viata ta!

 • Seturi creioane Polychromos & Goldfaber

  Creioanele colorate Polychronos si Goldfaber sunt apreciate de profesionistii din intreaga lume, calitatea deosebita facandu-le ideale pentru aplicatii grafice sau creatii artistice. In cazul in care esti in cautarea unor creioane care sa te te ajute sa realizezi lucrari impecabile, atunci seturile de creioane Polychromos sunt ceea ce cauti. Principala lor caracteristica pentru care aceste creioane sunt atat de apreciate este faptul ca, fiind pe baza de ulei, se imbina incredibil pe hartie. In magazin vei gasi diferite tipuri de seturi, cu mai multe sau mai putine creioane, astfel incat tu sa alegi setul care este cel mai potrivit pentru stilul tau.

 • Seturi grafica Pitt Monochrome

  Seturile pentru grafica Pitt Monochrome sunt speciale pentru desene monocrom apreciate atat de profesionisti cat si de amatori. Seturile contin creioane grafit, pastel sau ulei, carbune, radiere si alte accesorii. Cei care stapanesc aceasta tehnica aleg Faber Castell datorita calitatii irepreosabile a instrumentelor de colorat.  Acest tip de creioane sunt potrivite pentru a crea umbre si contraste in desenele monocrome. In acest fel artistul poate crea diferite efecte bazate pe presiunea aplicata si gradul de duritate. Seturile pentru grafica Pitt Monochrome sunt o alegere buna atunci cand lucrezi pe zone foarte mari.

 • Seturi Pitt Artist Pen Brush

  Seturile Pitt Artist Pen Brush sunt seturi studio de markere cu cerneala cu varf de tip pensula, utilizate de profesionisti sau amatori pentru arta moderna, schite, desene, picturi. Aceste seturi sunt ideale pentru cei care doresc sa creeze imagini. Seturile sunt apreciate datorita faptului ca sunt rezistente la apa si culorile nu se intind pe hartie. Fie ca esti pictor, designer, sau desenator, seturile Pitt Artist Pen Brush sunt potrivte pentru tine.

 • Seturi arta Koh-I-Noor

  Seturile pentru artisti plastici de la Koh-I-Noor sunt renumite pentru calitatea deosebit de buna a produselor. In diverse combinatii de culori si mine grafit, acestea sunt prezentate in cutii metalice sau din lemn si garanteaza calitatea unor lucrari deosebite de arta si grafica. Alege seturile de arta pentru profesionisti de la Koh-I-Noor prin magazinul Click Birotica!

Seturi  de arta si grafica de la marcile renumite Faber-Castell sau Koh-I-Noor iti stau la dispozitie acum la Click Birotica! Seturi Grafica Pitt Monochrome, seturi Pitt Artist Pen Brush, seturi de desen exclusiviste cutii din lemn, creioane Polychromos, seturi Gioconda de la Koh-I-Noor au o reputatie extraordinara in randul artistilor si pictorilor in ceea ce priveste gama de produse pentru arta si grafica. Descopera produse unice Faber-Castell si Koh-I-Noor la Click Birotica!