Stilou Lamy Al-star

Stilou Lamy AL-star

Stilou din aluminiu culori metalizate, grip ergonomic din plastic, penita din otel inoxidabil, diverse grosimi de scriere. Exista si varianta speciala pentru stangaci.

Alege culoarea si penita!

Mai multe detalii

Livrare in 24-48h
Retur simplu in 30 zile
Plata cu cardul in rate fara dobanda
comenzi @ clickbirotica.ro

131,00 lei (TVA inclus)

Disponibilitate: in stoc

  Stiloul Lamy Al-star ne oferta experienta aluminiului usor, in diverse culori metalizate, completand coloristica instrumentelor Safari si a variantei transparente Vista.

  Noua culoare a anului 2020 AL-star Turmaline completeaza gama coloristica. Culoarea este turcoaz metalizat pe placul tinerilor.

  Ca si Safari si Vista , LAMY AL-star face scrisul mai usor ca niciodata. Creat special pentru scolari, grupul tinta de varsta : 10-15 ani, devine insa atractiv atat pentru tineri cat si pentru adulti.

  Partea frontala are o caracteristica unica si anume un grip din plastic transparent-fumuriu cu trei caneluri, ceea ce confera o prindere relaxata si usurinta in scriere. Este prevazut cu fereastra pentru vizualizarea nivelului cernelii iar clema de prindere este flexibila si cromata.

  Alimentarea cu cerneala se face fie prin intermediul patroanelor de cerneala T10 disponibile in culorile: albastru, negru, albastru inchis, rosu, verde, violet, portocaliu, turcoaz fie cu ajutorul convertorului Lamy Z24, caz in care se recomanda utilizarea cernelii Lamy in varianta T51 (30ml) sau T52 (50ml) disponibile in culorile: albastru, negru, albastru inchis, rosu, verde, turcoaz.

  Penita este din otel inoxidabil slefuit, grosimi de scriere: F, M, B. Este disponibila si varianta speciala pentru stangaci: penita LH. Penitele Lamy se pot comanda ulterior, ele fiind usor de schimbat (vezi video mai jos).

  Cutie de prezentare V60. Contine un patron albastru Lamy T10 .

  Greutate articol: 17,7g. Diametru : 14mm. Lungime inchis: 141mm.

  Designer:Designer: Wolfgang Fabian. Design. Calitate. Fabricat in Germania

  Schimbarea penitei la un stilou Lamy:

  Intretinerea stiloului Lamy:

Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrieti o recenzie

Stilou Lamy AL-star

Stilou Lamy AL-star

Stilou din aluminiu culori metalizate, grip ergonomic din plastic, penita din otel inoxidabil, diverse grosimi de scriere. Exista si varianta speciala pentru stangaci.

Alege culoarea si penita!

Alte produse recomandate:

27 alte produse din aceeasi categorie: