Roller Parker Duofold Royal

Roller-ul Parker Duofold este o emblema a excelentei si a perfectiunii fara egal, fiind fabricat manual, punandu-se mare accent pe calitatea detaliilor si finisajelor.
Disponibil in finisaje diverse culori

Mai multe detalii

1 559,00 lei (TVA inclus)

Comenzi telefonice/prin e-mail

Telefon: 021.212.28.82

E-mail: comenzi @ clickbirotica.ro

  Roller-ul Parker Doufold Royal este un instrument de scris clasic contemporan cu finisaje si detalii de mare finete, fiind o demonstratie de precizie si arta, la care se adauga eleganta si rafinamentul. Corpul din alama este finisat prin gravare fina verticala si placat cu aur sau aur roz de 23K sau multiple straturi de lac epoxidic maro sau negru cu aspect cauciucat. Accesorii din alama placate cu aur 23k sau cu paladiu. Utilizeaza rezerva speciala pentru roller tip Parker.

  Caracteristici produs:
  Corp si capac din rasina acrilica pretioasa in diverse culori
  Grip din rasina acrilica pretioasa
  Accesorii din alama placate cu aur 23k sau cu paladiu
  Greutate 22,60 g
  Dimensiuni 166 x 12 mm
  Capacul se inchide prin infiletare
  Mina speciala pentru roller tip Parker

  Roller-ul se livreaza in cutie cadou ce include garantie internationala si instructiuni de utilizare.

  Descriere gama Duofold

  Gama Duofold reprezinta "nava amiral" a "flotei" Parker. Lansata in anul 1921 aceasta bijuterie de scris reprezinta o emblema a excelentei si a perfectiunii fara egal, o piesa de patrimoniu a familiei Parker. Stilourile din aceasta gama sunt considerate unanim pe buna dreptate unele dintre cele mai bune din lume, fiind de-a lungul timpului preferatele unor importante personalitati. Toate instrumentele de scris din colectia Duofold sunt fabricate manual, acordandu-se o atentie deosebita tuturor pasilor de productie, tuturor detaliilor, tuturor finisajelor, punandu-se accent major pe respectarea stricta a celor mai inalte standarde tehnice de calitate. Intr-un cuvant este un instrument gandit si executat cu grija sufletului. La sfarsitul procesului de fabricatie fiecare instrument este riguros testat manual, certificand astfel garantia unei calitati ireprosabile, garantia Parker.
  In componenta acestor "scriitoare" ce include asamblarea perfecta a 21 de piese distincte sunt integrate materiale "nobile" (aur, rodiu, ruteniu, platina) pe langa cele conventionale (alama, rasini acrilice) ce confera o "haina nobila, regala" un plus de valoare produsului final. In cazul in care doriti sa achizitionati o piesa de exceptie pentru colectia dumneavoastra sau sa faceti un cadou cu "greutate" celor dragi in ocazii speciale, Duofold reprezinta cea mai inspirata alegere. Aceste "scriitoare" sunt mai mult decat un accesoriu de exceptie, ele sunt la urma urmei un simbol impresionant al unui statut social de lux.

Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrieti o recenzie

Roller Parker Duofold Royal

Roller Parker Duofold Royal

Roller-ul Parker Duofold este o emblema a excelentei si a perfectiunii fara egal, fiind fabricat manual, punandu-se mare accent pe calitatea detaliilor si finisajelor.
Disponibil in finisaje diverse culori

Alte produse recomandate:

30 alte produse din aceeasi categorie: