Pix Parker Duofold Royal

Pixul Parker Doufold este o emblema a excelentei si a perfectiunii fara egal, fiind fabricat manual, punandu-se mare accent pe calitatea detaliilor si finisajelor.
Disponibil in finisaje diverse culori

Mai multe detalii

1 178,00 lei (TVA inclus)

Comenzi telefonice/prin e-mail

Telefon: 021.212.28.82

E-mail: comenzi @ clickbirotica.ro

  Pixul Parker Doufold Royal este un instrument de scris fabricat manual, cu finisaje si detalii de mare finete, fiind un instrument gandit si executat cu grija sufletului.. Sunt folosite material nobile (aur, rodiu, ruteniu, paladiu) pe langa cele conventionale (alama, rasini acrilice). Accesorii din alama placate cu aur 23k sau cu paladiu. Are mecanism prin rasucire si utilizeaza rezerva Jumbo patentata de compania Parker.

  Caracteristici produs:
  Corp din rasina acrilica pretioasa in diverse culori
  Accesorii din alama placate cu aur 23k sau cu paladiu
  Greutate 32,80 g
  Dimensiuni 136 x 11,5 mm
  Mecanism twist (prin rasucire)
  Mina pix Parker cu scriere albastra
  Se poate utiliza cu rezerva Jumbo Quink Flow sau Jumbo Gel

  Pixul se livreaza in cutie cadou ce include garantie internationala si instructiuni de utilizare.

  Descriere gama Duofold

  Gama Duofold reprezinta "nava amiral" a "flotei" Parker. Lansata in anul 1921 aceasta bijuterie de scris reprezinta o emblema a excelentei si a perfectiunii fara egal, o piesa de patrimoniu a familiei Parker. Stilourile din aceasta gama sunt considerate unanim pe buna dreptate unele dintre cele mai bune din lume, fiind de-a lungul timpului preferatele unor importante personalitati. Toate instrumentele de scris din colectia Duofold sunt fabricate manual, acordandu-se o atentie deosebita tuturor pasilor de productie, tuturor detaliilor, tuturor finisajelor, punandu-se accent major pe respectarea stricta a celor mai inalte standarde tehnice de calitate. Intr-un cuvant este un instrument gandit si executat cu grija sufletului. La sfarsitul procesului de fabricatie fiecare instrument este riguros testat manual, certificand astfel garantia unei calitati ireprosabile, garantia Parker.
  In componenta acestor "scriitoare" ce include asamblarea perfecta a 21 de piese distincte sunt integrate materiale "nobile" (aur, rodiu, ruteniu, platina) pe langa cele conventionale (alama, rasini acrilice) ce confera o "haina nobila, regala" un plus de valoare produsului final. In cazul in care doriti sa achizitionati o piesa de exceptie pentru colectia dumneavoastra sau sa faceti un cadou cu "greutate" celor dragi in ocazii speciale, Duofold reprezinta cea mai inspirata alegere. Aceste "scriitoare" sunt mai mult decat un accesoriu de exceptie, ele sunt la urma urmei un simbol impresionant al unui statut social de lux.

Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrieti o recenzie

Pix Parker Duofold Royal

Pix Parker Duofold Royal

Pixul Parker Doufold este o emblema a excelentei si a perfectiunii fara egal, fiind fabricat manual, punandu-se mare accent pe calitatea detaliilor si finisajelor.
Disponibil in finisaje diverse culori

Alte produse recomandate:

30 alte produse din aceeasi categorie: