Despre J. Hornig

Din anul 1912, compania J. Hornig din Graz, prelucrează doar cele mai bune boabe de cafea, provenite din cele mai renumite regiuni cu plantații de cafea din lume. Fiind o mică fabrică de prăjire a specialităților din cafea, din totdeauna ne-am bazat pe prăjirea în cilindru. De ce? Pur și simplu dorim să scoatem la iveală tot ce este mai bun în boabele noastre. Doar prin această metodă îndeosebi blândă de prăjire se poate valorifica, în totalitate potențialul gustului de cafea. Acesta este motivul pentru care le acordăm timp favoritelor noastre. Mult timp.

 

Prăjirea la cilindru

Prăjirea la "bătaia tobei" - în cilindru - poate să dureze chiar și 20 de minute - în zilele noastre, când prăjirea industrială durează doar două minute, asta ne poate părea o eternitate. Dar așteptarea își are răsplata. Durata mai lungă de prăjire permite prelucrarea la temperaturi joase. Cilindrele noastre se încălzesc la maximum 200 de grade - în comparație cu prăjirea industrială ultrarapidă, la 500 de grade infernale. Bineînțeles, că astfel se pierde din aroma și gust.

 

Ficare ceașcă - o plăcere

Meșterii noștri, prăjitori cu experiență, prăjesc la temperaturi joase și variate. Acest lucru ne permite să lucrăm individual cu fiecare bob și să creăm profiluri de prăjire sofisticate. Experții noștrii testează tot timpul gradul de prăjire, aciditatea si gustul. Așa ne asigurăm că fiecare ceașcă de cafea se transformă într-o plăcere de neegalat pentru simțuri.

Pentru dumneavoastra, și nu în ultimul rând, pentru clienții dumneavoastră.


Vezi produsele și prețutile