Cum cumpăr

Pentru a comanda online pe www.clickbirotica.ro trebuie să alegeţi produsele astfel:

  • Utilizând meniul de produse din bara orizontala
  • Utilizând indexul de produse (buton de acces din mara de meniu)
  • Prin folosirea câmpului de căutare produse (din partea dreapta – sus a paginii)

Prin apăsarea butonului “ADAUGA LA COŞ” produsul este adăugat la coşul de cumpărături; dacă doriţi o cantitate diferită de “1” completaţi cantitatea inainte de a adăuga produsul in coş; altfel, puteţi modifica in coşul de cumpărături cantitatea produsului (se introduce cantitatea dorită urmată de tasta “ENTER”).


Pentru finalizarea comenzii trebuie să vă logaţi (daca aveţi deja un cont) sau să creaţi un cont de utilizator; comanda se poate finaliza şi fără cont de utilizator, caz în care trebuie să completaţi următoarele: date de facturare, adresa de livrare, modalitatea de plată şi modalitatea de livrare.

La finalizarea comenzii aceasta va fi afişată pe ecran şi va fi trimis către dumneavoastra prin email un mesaj de confirmare a comenzii cu toate detaliile acesteia.

Dacă aveţi cont de utilizator puteţi să vedeţi istoricul comenzilor dumneavoastră, puteţi face modificări în profilul utilizator; deasemenea, o comandă nefinalizată poate rămâne în sistem, urmând ca la următoare accesare a contului să faceti modificări şi/sau să finalizaţi această comandă.

Comenzile pentru produsele din oferta noastră se pot trimite şi pe fax, email sau telefonic (vezi date contact). Deasemenea, se poate completa şi formularul de comandă şi trimite către noi.

Pentru unităţile care se supun Legii Achizitiilor Publice, oferim posibilitatea achiziţionării şi prin Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SICAP) a produselor de birotică – papetărie sau a serviciilor de reîncărcări cartuţe.

Orice produs din catalogul de produse Click Birotica poate fi pus pe platforma SICAP. Iţi reamintim că se pot achiziţiona prin ACHIZITIE DIRECTA, fără licitaţie sau cerere de ofertă, produse sau servicii cu o valoare estimată de sub 15.000 EURO. Pentru informaţii suplimentare te rugăm să ne contactezi.

Iţi multumim că ai ales să foloseşti produsele şi serviciile noastre!