Livrarea Produselor

Livrarea produselor se va face oriunde în ţară. Click Birotica îşi rezervă dreptul să efectueze confirmarea comenzilor înainte de onorarea lor prin contactarea clienţilor.

În Bucureşti transportul este gratuit pentru o comandă de minim 150,00 lei (TVA inclus) şi in limita a 10Kg; pentru fiecare Kg suplimentar se adaugă 1,00 lei (TVA inclus).
Pentru comenzi mai mici de 150 lei şi în limita a 10 Kg costurile de ambalare şi transport sunt de 15,00 lei (TVA inclus) la care se adaugă 1,00 lei (TVA inclus) pentru fiecare Kg suplimentar.
La validarea comenzii puteţi opta pentru ridicarea produselor de către dumneavoastră de la magazinul Click Birotica (vezi adresa si harta). In acest caz, asteptati confirmarea ca produsele sunt pe stoc la magazin si ca este finalizata comanda pentru a putea fi ridicata (veti fi contactat telefonic / email).

In ţară livrările le facem prin curier rapid, utilizând serviciile companiei Fan Courier. Transportul este gratuit pentru o comandă de minim 150,00 lei (TVA inclus) şi in limita a 10 Kg; pentru fiecare Kg suplimentar se adaugă 1,00 lei (TVA inclus).
Pentru comenzi mai mici de 150 lei şi in limita a 10 Kg costurile de ambalare şi transport sunt de 15,00 lei (TVA inclus) la care se adaugă 1,00 lei (TVA inclus) pentru fiecare Kg suplimentar.
Aceste tarife sunt valabile pentru 3424 localitati deservite (vezi lista). Pentru livrări în localităţi ce nu sunt în listă se percepe un cost suplimentar de 1,00 lei/km suplimentar.

În anumite condiţii (produse voluminoase, etc.) cheltuielile de transport pot fi mai mari decat cele enumerate mai sus; în acest caz sunt comunicate clientului aceste costuri suplimentare.
Suma exactă a cheltuielilor de ambalare şi transport va fi comunicată clientului şi apare separat pe factură.

Termenul de livrare este de 1 - 2 zile lucrătoare de la recepţionarea comenzii, dar, în anumite situaţii (produs lipsă stoc, produs indisponibil la furnizor, etc), acest termen se poate mări. Această situaţie este comunicată clientului, acesta putând să confirme sau să anuleze comanda.

Comenzile inregistrate Sambata, Duminica sau în zile libere sărbători legale vor fi procesate in prima zi lucrătoare.


Despre politica de retur.
Pentru mai multe detalii despre livrarea produselor vezi Termeni şi Condiţii.