Livrarea Produselor

Livrarea produselor comandate se face în orice localitate din ţară. Nu asigurăm livrări în străinătate.

Livrarea produselor în Bucureşti este gratuită pentru comenzi de minim 150,00 lei (TVA inclus)
Pentru comenzi mai mici de 150 lei se percepe o taxă de transport de 15,00 lei.
La validarea comenzii puteţi opta pentru ridicarea produselor de către dumneavoastră de la magazinul Click Birotica (vezi adresa si harta). In acest caz asteptati confirmarea din partea Click Birotica pentru a putea fi ridicata comanda (veti fi contactat telefonic / email).

Livrarea produselor în ţară este gratuită pentru comenzi de minim 150,00 lei (TVA inclus)

Llivrările le facem prin curier rapid, utilizând serviciile Fan Courier sau Urgent-Cargus. Transportul este gratuit pentru o comandă de minim 150,00 lei (TVA inclus)
Pentru comenzi mai mici de 150 lei se percepe o taxă de transport de 15,00 lei.
Aceste tarife sunt valabile pentru 6123 localitati deservite (vezi lista). Pentru livrări în localităţi ce nu sunt în listă se percepe un cost suplimentar de 1,00 lei/km suplimentar.

Poti opta pentru ridicarea comenzii dintr-un sediu Fan Courier sau Urgent-Cargus. In acest caz te rugam sa completezi aceasta solicitare in rubrica de observatii de la finalizarea comenzii.


Termenul de livrare este de 1 - 2 zile lucrătoare de la recepţionarea comenzii, dar, în anumite situaţii (produs lipsă stoc, produs indisponibil la furnizor, etc), acest termen se poate mări. Această situaţie este comunicată clientului, acesta putând să confirme sau să anuleze comanda.

Comenzile inregistrate Sambata, Duminica sau în zile libere sărbători legale vor fi procesate in prima zi lucrătoare.
Click Birotica îşi rezervă dreptul să efectueze confirmarea comenzilor înainte de onorarea lor prin contactarea clienţilor.

Deoarece companiile de curierat nu lucreaza in zilele 24 - 26 decembrie si 31 decembrie - 2 ianuarie, comenzile vor fi preluate de acestea pentru expediere in data de 27 decembrie, respectiv 3 ianuarie.

Politica de retur - in termen de 30 zile
Pentru mai multe detalii despre livrarea produselor vezi Termeni şi Condiţii.