Aveţi posibilitatea de a alege între diferite coperte, formate şi liniaturi ale inserţiilor de hârtie. Acest produs îţi dă în sala de curs, la şcoală, acasă sau la birou o anumită libertate de lucru. Coperţile refolosibile, care pot fi reumplute uşor cu inserţii de hârtie, ajută la protejarea mediului.

Caietele my.book flex în format A4, A5 şi A6 sunt disponibile cu inserţii de hârtie, inclusiv cu elemente de fixare şi benzi elastice de închidere, fiind gata de utilizare.

Varianta din material sintetic a my.book Flex impresionează prin versatilitate şi aspectul elegant. Cine doreşte un produs colorat, poate alege culoarea sa preferată, iar iubitorii stilului minimalist vor fi fericiţi cu varianta neagră sau incoloră. În comparaţie cu bloc notes-urile clasice avantajul sistemului unic "2 în 1” a modelului din material sintetic A4 este evident, deoarece produsul poate fi folosit în acelaşi timp atât cu inserţii de hârtie cu pătrăţele cât şi cu liniatură dictando, ceea ce face ca efortul depus la transportul caietelor să fie de domeniul trecutului.


Varianta din material sintetic este disponibilă în format A4, A5 şi A6 şi include inserţii de hârtie, elemente de fixare şi benzi elastice de închidere.

Coperţile cu aspect de pânză conferă my.book flex prin materialul folosit nu doar un aspect deosebit, ci şi un caracter tactil special. Acest aspect suplimentar cucereşte pe oricine.


Varianta cu aspect de pânză este disponibilă în format A4, A5 şi A6, şi include elementele de fixare şi banda elastică de închidere precum şi inserţiile de hârtie.

Prin coperta elegantă cu aspect de piele my.book flex impresionează plăcut la birou dar şi la întâlnirea de afaceri. Desigur, coperta face faţă oricăror situaţii - pielea fiind un câştigător pe termen lung, care arată întotdeauna bine.


Varianta cu aspect de piele este disponibilă în formatul A4, A5 şi A6 şi include elementele de fixare şi benzile elastice de închidere, dar şi inserţiile de hârtie.

Prin diversele inserţii de hârtie, elemente de fixare şi benzi elastice de închidere my.book flex este original şi versatil. Cine doreşte, poate schimba prin intermediul setului de benzi elastice, my.book flex în fiecare zi sau poate folosi coperta preferată pentru o lungă perioadă de timp - pentru că inserţiile de hârtie asigură oricând suficient spaţiu pentru scris.


Elementele de fixare şi benzile elastice de închidere - corespunzător dimensiunii foilor, sunt disponibile sub formă de set în trei culori.