Politica de confidentialitate

SECURITATEA INFORMATIILOR
Site-ul www.clickbirotica.ro este gazduit de serverele unei companii partenere; Click Birotica nu va putea fi facuta responsabila pentru eventuale erori aparute pe site (modificari setari, actualizari baze de date, scripturi programate, etc) si nici pentru functionarea necorespunzatoare datorita utilizari anumitor browsere. Click Birotica nu poate avea nici un control si nu isi asuma nici o responsabilitate privind continutul oricaror altor web site-uri care pot fi accesate folosind site-ul Click Birotica. Click Birotica nu poate fi acuzata ca aproba continutul acestor site-uri. Click Birotica isi rezerva dreptul de a bloca accesul prin intermediul site-ului www.clickbirotica.ro, catre acele domenii de internet care pot avea continut ilegal sau daunator, sau care pot fi folosite pentru anumite scopuri in prejudiciul Click Birotica sau al serviciilor sale, sau in prejudiciul clientilor sai si respectiv al serviciilor acestora.

Violarea sistemelor www.clickbirotica.ro sau a securitatii retelei si serverului pe care ruleaza www.clickbirotica.ro in scopul de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului sunt considerate tentative de fraudare a www.clickbirotica.ro si va pune in miscare cercetarea penala impotriva celor ce au initiat aceasta actiune. Vom investiga incidentele privind violarile securitatii sistemului sau ale retelei si vom colabora cu politia si alte organe competente.

Click Birotica garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Click Birotica nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul si nici nu garanteaza faptul ca site-ul, serverul/serverele sau mailurile expediate de www.clickbirotica.ro nu contin virusi sau alte componente daunatoare. De asemenea, Click Birotica nu raspunde pentru defectiunile care pericliteaza securitatea serverului pe care este gazduit site-ul.
Accesarea bazei de date cu informatii personale a utilizatorilor www.clickbirotica.ro cat si incercari de accesare neautorizata sunt inregistrate pe servere, facand posibila identificarea acestora de catre Click Birotica.

SC CLICK BIROTICA SRL este inregistrata la ANSPDCP (Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal) cu numarul 33915.


NOTA DE INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE
Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi liberă circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice SC CLICK BIROTICA SRL are obligaţia de a administra în condiţii de sigurantă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o alta persoană.
Scopul colectarii datelor este: furnizare de servicii si bunuri, marketing, publicitate, evaluarea produselor si serviciilor oferite, servicii de comunicaţii electronice.
In calitate de utilizator (vizitator care se inregistrează si transmite datele personale prin formularul de înregistrare) sunteţi obligat să furnizaţi datele solicitate, acestea fiind necesare pentru validarea comenzii transmise, livrarea produselor comandate şi emiterea facturii. Refuzul dumneavoastra determină imposibilitatea livrarii comenzii.

SC CLICK BIROTICA SRL prelucreaza datele cu caracter personal furnizate in procesul de comanda de catre vizitator. De asemenea, SC CLICK BIROTICA SRL poate furniza datele dumneavoastra cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, in scopuri precum: servicii de procesare plati electronice, servicii de livrare / curierat, marketing online, e-mail marketing, alte companii cu care putem dezvolta programe comune imbunatatire sau evaluare a calitatii serviciilor. Furnizarea acestor date se poate face numai in baza unui angajament de confidentialitate din partea partenerilor SC CLICK BIROTICA SRL, prin care garanteaza ca prelucrarea datelor se face conform legislatiei in vigoare.

Pe serverele platformei online www.clickbirotica.ro raman inregistrate date referitoare la trafic (adrese IP, ora si data de acces, durata accesului); platforma online www.clickbirotica.ro, prin modulele instalate, utilizeaza cookie-uri de la companiile Google, Facebook, Hotjar si Tawk.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, si ale Regulamentului General UE privind Protectia Datelor(GDPR), site-ul nostru, administrat de catre S.C. CLICK BIROTICA S.R.L., are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati dumneavoastra.

Scopul colectarii datelor este: informarea utilizatorilor/clientilor privind situatia contului lor, informarea utilizatorilor/clientilor privind evolutia si starea comenzilor, evaluarea  produselor si serviciilor oferite, utilizarea datelor in vederea onorarii comenzii, facturarii produselor comandate si livrarii acestora, activitati comerciale, de promovare a  produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentului consumatorului.

Aceste date sunt necesare in vederea onorarii comenzii, intocmirii facturii pentru produsele comandate si livrarii comenzii. Refuzul dumneavoastra determina imposibilitatea plasarii comenzii pe site-ul nostru si prelucrarea comenzii.

Prin completarea datelor dumneavoastra in formularul de creare de cont si/sau de comanda declarati ca acceptati neconditionat ca datele dumneavoastra personale sa fie incluse in baza de date a S.C. CLICK BIROTICA S.R.L. si va dati acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate nelimitat teritorial si/sau temporar de catre S.C.  CLICK BIROTICA S.R.L. pentru desfasurarea si/sau derularea de activitati cum ar fi, dar fara a se limita la, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentului consumatorului.

Prin citirea acestui document ati luat la cunostinta de faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Conform Regulamentului General UE privind Protectia Datelor(GDPR), aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dumneavoastra personale si de a solicita stergerea totala sau partiala a acestora. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu un e-mail la adresa office @ clickbirotica.ro sau cu o cerere scrisa, datata, semnata si expediata la adresa Bucuresti, Sector 2, Str. Viitorului, Nr. 195, in ceea ce priveste:
     - rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii  677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, in special a datelor incomplete sau inexacte;
    - transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date;
    - notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele, daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupuneun efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.

Informatiile pe care ni le furnizati vor fi utilizate in scopul pentru care le-ati furnizat, pentru a administra, a sprijini si a evalua serviciile noastre si a preintampina incalcarea securitatii, a legii si a termenilor contractuali.
De asemenea, S.C.  CLICK BIROTICA S.R.L. poate furniza datele dumneavoastra cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizori de servicii de marketing, curierat, servicii de plata/bancare, telemarketing sau alte servicii, alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor si serviciilor noastre, asiguratori.

Informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchet, Politie, Instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

Observaţie:

*orice persoană are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc.
Acest drept de opoziţie poate fi exclus pentru anumite prelucrări prevăzute de lege (de ex.: prelucrări efectuate de serviciile financiare şi fiscale, de poliţie, justiţie, securitate socială). Prin urmare, această menţiune nu poate figura dacă prelucrarea are un caracter obligatoriu;

*orice persoană are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit şi fără nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale în scopuri de marketing direct.

INFORMATIILE TALE

CE FEL DE INFORMATII COLECTAM DESPRE TINE?
       
Cand interactionezi in orice fel cu noi este posibil sa ne dai sau sa primim din alte surse informatii incluzand:
•    Numele si prenumele
•    Adresa de e-mail
•    Profilul de socializare
•    Interesele si preferintele
•    Adresa
•    Informatii despre produsele si serviciile achizitionate
•    Informatii bancare

Este posibil sa colectam date prin module cookie sau alte tehnologii similare, incluzand:
•    Adresa IP
•    Navigatorul de internet
•    Anunturile pe care ai dat click
•    Locatia
•    Paginile web pe care le accesezi pe site-ul nostru

DE CE COLECTAM ACESTE INFORMATII?

Colectam informatiile tale in scopuri determinate si legitime care includ, dar nu se limiteaza la urmatoarele:
•    In vederea incheierii sau executarii unui contract dintre tine si noi;
Retine faptul ca furnizarea informatiilor privind numele, prenumele si adresa de contact este obligatorie, in caz contrar nu iti putem livra bunurile.
•    Pentru a-ti raspunde la intrebari si solicitari;
•    In scop de marketing, insa doar in situatia in care avem consimtamantul tau prealabil;
•    Pentru a oferi si imbunatati serviciile si produsele pe care le oferim;
•    Pentru a diagnostica sau a remedia probleme tehnice;
•    Pentru a iti oferi reclama si continut personalizat;
•    Pentru a ne apara impotriva atacurilor cibernetice;
•    Pentru crearea si/sau mentenanta conturilor;
•    Pentru a ne conforma legislatiei;
•    Pentru constatarea sau revendicarea unui drept in instanta;

CARE SUNT TEMEIURILE LEGALE PENTRU PRELUCRARE?

   Ti-ai dat consimtamantul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal
Retine ca iti poti retrage in orice moment consimtamantul prin urmarea instructiunilor de dezabonare („unsubscribe”) din fiecare e-mail sau prin transmiterea unei cereri scrise la adresa de e-mail: confidentialitate@officedirect.ro.
•   Prelucrarea este necesara pentru incheierea sau executarea unui contract intre tine si noi
Anumite informatii, precum numele, prenumele si adresa de livrare sunt obligatorii pentru executarea contractului de vanzare dintre noi.
•   Prelucrarea este necesara in vederea indeplinirii unei obligatii legale
In anumite situatii, prelucrarea datelor este necesara in vederea indeplinirii unei obligatii legale, ca de exemplu pastrarea facturilor timp de 10 ani.

CAT TIMP STOCAM DATELE?

Stocam datele cu caracter personal doar pe perioada necesara indeplinirii scopurilor, dar nu mai mult de 10 ani de la incetarea contractului sau ultima interactiune cu noi. Dupa incheierea perioadei, datele cu caracter personal vor fi distruse sau sterse din sistemele informatice sau transformate in date anonime pentru a fi utilizate in scopuri de cercetare stiintifica, istorica sau statistica.
Retine faptul ca in anumite situatii expres reglementate, stocam datele pe perioada care ne este impusa de lege.

CUM PARTAJAM INFORMATIILE TALE CU CEILALTI?

Putem dezvalui datele tale, respectand legea aplicabila, furnizorilor de servicii, partenerilor de afaceri sau altor terti. Depunem in permanenta eforturi rezonabile pentru a ne asigura ca acesti terti au implementate masuri adecvate de protectie si securitate. Cu acesti terti avem clauze contractuale astfel incat datele tale sa fie protejate. Te vom informa cu privire la identitatea acestor companii inainte de transmitere sau intr-un termen rezonabil si ne vom asigura ca orice transfer este legitim, avand la baza consimtamantul tau sau alt temei juridic.

De exemplu, am putea furniza datele tale catre alte companii, precum furnizorii de servicii IT sau telecomunicatii, contabilitate, servicii juridice si alti terti cu care avem o relatie contractuala. Acesti terti sunt selectati cu o grija deosebita astfel incat datele tale sa fie prelucrate doar in scopurile pe care noi le indicam.
De asemenea, am putea partaja datele tale catre parteneri de afaceri ca urmare a unui efort comun de a oferi un produs sau un serviciu.
Desi putin probabil, am putea vinde in viitor afacerea sau o parte a afacerii, situatie care va include transferul datelor tale.
Putem transmite datele si altor parti avand consimtamantul sau potrivit instructiunilor tale.
Vom putea, de asemenea, furniza informatiile tale cu caracter personal si catre parchet, politie, instantele judecatoresti si alte organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

Ne vom asigura, in limite rezonabile, ca datele tale nu parasesc Spatiul Economic European, insa, in masura in care vom transfera date catre state din afara SEE, ne vom asigura, in toate cazurile, ca transferurile sunt legitime, avand la baza consimtamantul tau explicit sau alt temei legal.

CARE SUNT DREPTURILE TALE?

- Dreptul de retragere a consimtamantului
- Dreptul de a fi informat cu privire la prelucrarea datelor tale
- Dreptul de acces asupra datelor
- Dreptul de a rectifica datele inexacte sau incomplete
- Dreptul de stergere („dreptul de a fi uitat”)
- Dreptul la restrictionarea prelucrarii
- Dreptul de a solicita transmiterea datele pe care le avem despre tine catre alt operator
- Dreptul de a te opune prelucrarii datelor
- Dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata, inclusiv crearea de profiluri
- Dreptul de a te adresa justitiei
- Dreptul de depune o plangere in fata unei Autoritati de Supraveghere

Te rugam sa retii ca:

o   Iti poti retrage consimtamantul pentru marketing direct in orice moment prin urmarea instructiunilor de dezabonare din fiecare e-mail/sms sau alt mesaj electronic.

o  Daca vrei sa iti exerciti drepturile, o poti face prin transmiterea unei cereri scrise, semnate si datate la adresa de e-mail: confidentialitate@officedirect.ro.

o   Drepturile enumerate mai sus nu sunt absolute. Exista exceptii, de aceea fiecare cerere primita va fi analizata astfel incat sa decidem daca este intemeiata sau nu. In masura in care cererea este intemeiata, iti vom facilita exercitarea drepturilor. Daca cererea este neintemeiata, o vom respinge, insa te vom informa asupra motivelor refuzului si asupra drepturilor de a depune o plangere la Autoritatea de Supraveghere si de a te adresa justitiei.

o   Vom incerca sa raspundem solicitarii in termen de 30 de zile calendaristice. Cu toate acestea, termenul poate fi prelungit in functie de diferite aspecte, precum complexitatea cererii, numarul mare de cereri primite sau imposibilitatea de a te identifica intr-un termen util.

o   Daca, desi depunem toate eforturile, nu reusim sa te identificam, iar tu nu ne furnizezi informatii suplimentare pentru a reusi sa te identificam, nu suntem obligati sa dam curs solicitarii.

INTREBARI, SOLICITARI SI EXERCITAREA DREPTURILOR

Daca ai intrebari sau nelamuriri cu privire la prelucrarea informatiilor tale sau doresti sa iti exerciti drepturile legale sau ai orice alta ingrijorare cu privire la confidentialitate, ne poti scrie la adresa de e-mail: confidentialitate@officedirect.ro.

Felicitari! Ai ajuns la final! Ne bucuram ca ti-ai facut timp sa afli cum iti protejam informatiile personale.


POLITICA ANTI-SPAM
Site-ul www.clickbirotica.ro nu incurajeaza spam-ul si va asigura ca datele tale personale sunt in deplina siguranta dupa inregistrarea in baza noastra de date. Este important de retinut ca www.clickbirotica.ro nu furnizeaza adresa ta de email unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde si nu ofera adrese de email obtinute prin intermediul acestui site. De asemenea, nu divulga adresa ta de email sau adresa postala altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul tau explicit.


COMUNICARI ELECTRONICE
Prin accesarea site-ului www.clickbirotica.ro, folosirea, vizitarea, cumpararea de produse sau trimiterea de e-mail-uri adresate societatii Click Birotica, comunicarea se realizeaza in mod electronic, considerandu-se astfel ca utilizatorul consimte primirea notificarilor de la www.clickbirotica.ro in modalitate electronica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site.

ULTIMA ACTUALIZARE: 31.07.2019
SUMARUL MOFICARILOR: conformarea cu cerintele Regulamentului UE 2016/679