Politica de confidentialitate

SECURITATEA INFORMATIILOR
Site-ul www.clickbirotica.ro este gazduit de serverele unei companii partenere; Click Birotica nu va putea fi facuta responsabila pentru eventuale erori aparute pe site (modificari setari, actualizari baze de date, scripturi programate, etc) si nici pentru functionarea necorespunzatoare datorita utilizari anumitor browsere. Click Birotica nu poate avea nici un control si nu isi asuma nici o responsabilitate privind continutul oricaror altor web site-uri care pot fi accesate folosind site-ul Click Birotica. Click Birotica nu poate fi acuzata ca aproba continutul acestor site-uri. Click Birotica isi rezerva dreptul de a bloca accesul prin intermediul site-ului www.clickbirotica.ro, catre acele domenii de internet care pot avea continut ilegal sau daunator, sau care pot fi folosite pentru anumite scopuri in prejudiciul Click Birotica sau al serviciilor sale, sau in prejudiciul clientilor sai si respectiv al serviciilor acestora.

Violarea sistemelor www.clickbirotica.ro sau a securitatii retelei si serverului pe care ruleaza www.clickbirotica.ro in scopul de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului sunt considerate tentative de fraudare a www.clickbirotica.ro si va pune in miscare cercetarea penala impotriva celor ce au initiat aceasta actiune. Vom investiga incidentele privind violarile securitatii sistemului sau ale retelei si vom colabora cu politia si alte organe competente.

Click Birotica garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Click Birotica nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul si nici nu garanteaza faptul ca site-ul, serverul/serverele sau mailurile expediate de www.clickbirotica.ro nu contin virusi sau alte componente daunatoare. De asemenea, Click Birotica nu raspunde pentru defectiunile care pericliteaza securitatea serverului pe care este gazduit site-ul.
Accesarea bazei de date cu informatii personale a utilizatorilor www.clickbirotica.ro cat si incercari de accesare neautorizata sunt inregistrate pe servere, facand posibila identificarea acestora de catre Click Birotica.

SC CLICK BIROTICA SRL este inregistrata la ANSPDCP (Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal) cu numarul 33915.


NOTA DE INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE
Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi liberă circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice SC CLICK BIROTICA SRL are obligaţia de a administra în condiţii de sigurantă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o alta persoană.
Scopul colectarii datelor este: furnizare de servicii si bunuri, marketing, publicitate, evaluarea produselor si serviciilor oferite, servicii de comunicaţii electronice.
In calitate de utilizator (vizitator care se inregistrează si transmite datele personale prin formularul de înregistrare) sunteţi obligat să furnizaţi datele solicitate, acestea fiind necesare pentru validarea comenzii transmise, livrarea produselor comandate şi emiterea facturii. Refuzul dumneavoastra determină imposibilitatea livrarii comenzii.

SC CLICK BIROTICA SRL prelucreaza datele cu caracter personal furnizate in procesul de comanda de catre vizitator. De asemenea, SC CLICK BIROTICA SRL poate furniza datele dumneavoastra cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, in scopuri precum: servicii de procesare plati electronice, servicii de livrare / curierat, marketing online, e-mail marketing, alte companii cu care putem dezvolta programe comune imbunatatire sau evaluare a calitatii serviciilor. Furnizarea acestor date se poate face numai in baza unui angajament de confidentialitate din partea partenerilor SC CLICK BIROTICA SRL, prin care garanteaza ca prelucrarea datelor se face conform legislatiei in vigoare.

Pe serverele platformei online www.clickbirotica.ro raman inregistrate date referitoare la trafic (adrese IP, ora si data de acces, durata accesului); platforma online www.clickbirotica.ro, prin modulele instalate, utilizeaza cookie-uri de la companiile Google, Facebook, Hotjar si Tawk.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la adresa de e-mail: office @ clickbirotica.ro sau magazin @ clickbirotica.ro. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justitiei.
Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.

Observaţie:

*orice persoană are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc.
Acest drept de opoziţie poate fi exclus pentru anumite prelucrări prevăzute de lege (de ex.: prelucrări efectuate de serviciile financiare şi fiscale, de poliţie, justiţie, securitate socială). Prin urmare, această menţiune nu poate figura dacă prelucrarea are un caracter obligatoriu;

*orice persoană are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit şi fără nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale în scopuri de marketing direct.
POLITICA ANTI-SPAM
Site-ul www.clickbirotica.ro nu incurajeaza spam-ul si va asigura ca datele tale personale sunt in deplina siguranta dupa inregistrarea in baza noastra de date. Este important de retinut ca www.clickbirotica.ro nu furnizeaza adresa ta de email unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde si nu ofera adrese de email obtinute prin intermediul acestui site. De asemenea, nu divulga adresa ta de email sau adresa postala altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul tau explicit.
COMUNICARI ELECTRONICE
Prin accesarea site-ului www.clickbirotica.ro, folosirea, vizitarea, cumpararea de produse sau trimiterea de e-mail-uri adresate societatii Click Birotica, comunicarea se realizeaza in mod electronic, considerandu-se astfel ca utilizatorul consimte primirea notificarilor de la www.clickbirotica.ro in modalitate electronica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site.