Politica de confidentialitate

SECURITATEA INFORMATIILOR
Site-ul www.clickbirotica.ro este gazduit de serverele unei companii partenere; Click Birotica nu va putea fi facuta responsabila pentru eventuale erori aparute pe site (modificari setari, actualizari baze de date, scripturi programate, etc) si nici pentru functionarea necorespunzatoare datorita utilizari anumitor browsere. Click Birotica nu poate avea nici un control si nu isi asuma nici o responsabilitate privind continutul oricaror altor web site-uri care pot fi accesate folosind site-ul Click Birotica. Click Birotica nu poate fi acuzata ca aproba continutul acestor site-uri. Click Birotica isi rezerva dreptul de a bloca accesul prin intermediul site-ului www.clickbirotica.ro, catre acele domenii de internet care pot avea continut ilegal sau daunator, sau care pot fi folosite pentru anumite scopuri in prejudiciul Click Birotica sau al serviciilor sale, sau in prejudiciul clientilor sai si respectiv al serviciilor acestora.

Violarea sistemelor www.clickbirotica.ro sau a securitatii retelei si serverului pe care ruleaza www.clickbirotica.ro in scopul de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului sunt considerate tentative de fraudare a www.clickbirotica.ro si va pune in miscare cercetarea penala impotriva celor ce au initiat aceasta actiune. Vom investiga incidentele privind violarile securitatii sistemului sau ale retelei si vom colabora cu politia si alte organe competente.

Click Birotica garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Click Birotica nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul si nici nu garanteaza faptul ca site-ul, serverul/serverele sau mailurile expediate de www.clickbirotica.ro nu contin virusi sau alte componente daunatoare. De asemenea, Click Birotica nu raspunde pentru defectiunile care pericliteaza securitatea serverului pe care este gazduit site-ul.
Accesarea bazei de date cu informatii personale a utilizatorilor www.clickbirotica.ro cat si incercari de accesare neautorizata sunt inregistrate pe servere, facand posibila identificarea acestora de catre Click Birotica.

SC CLICK BIROTICA SRL este inregistrata la ANSPDCP (Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal) cu numarul 33915.


NOTA DE INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE
Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi liberă circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice SC CLICK BIROTICA SRL are obligaţia de a administra în condiţii de sigurantă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o alta persoană.
Scopul colectarii datelor este: furnizare de servicii si bunuri, marketing, publicitate, evaluarea produselor si serviciilor oferite, servicii de comunicaţii electronice.
In calitate de utilizator (vizitator care se inregistrează si transmite datele personale prin formularul de înregistrare) sunteţi obligat să furnizaţi datele solicitate, acestea fiind necesare pentru validarea comenzii transmise, livrarea produselor comandate şi emiterea facturii. Refuzul dumneavoastra determină imposibilitatea livrarii comenzii.

SC CLICK BIROTICA SRL prelucreaza datele cu caracter personal furnizate in procesul de comanda de catre vizitator. De asemenea, SC CLICK BIROTICA SRL poate furniza datele dumneavoastra cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, in scopuri precum: servicii de procesare plati electronice, servicii de livrare / curierat, marketing online, e-mail marketing, alte companii cu care putem dezvolta programe comune imbunatatire sau evaluare a calitatii serviciilor. Furnizarea acestor date se poate face numai in baza unui angajament de confidentialitate din partea partenerilor SC CLICK BIROTICA SRL, prin care garanteaza ca prelucrarea datelor se face conform legislatiei in vigoare.

Pe serverele platformei online www.clickbirotica.ro raman inregistrate date referitoare la trafic (adrese IP, ora si data de acces, durata accesului); platforma online www.clickbirotica.ro, prin modulele instalate, utilizeaza cookie-uri de la companiile Google, Facebook, Hotjar si Tawk.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, si ale Regulamentului General UE privind Protectia Datelor(GDPR), site-ul nostru, administrat de catre S.C. CLICK BIROTICA S.R.L., are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati dumneavoastra.

Scopul colectarii datelor este: informarea utilizatorilor/clientilor privind situatia contului lor, informarea utilizatorilor/clientilor privind evolutia si starea comenzilor, evaluarea  produselor si serviciilor oferite, utilizarea datelor in vederea onorarii comenzii, facturarii produselor comandate si livrarii acestora, activitati comerciale, de promovare a  produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentului consumatorului.

Aceste date sunt necesare in vederea onorarii comenzii, intocmirii facturii pentru produsele comandate si livrarii comenzii. Refuzul dumneavoastra determina imposibilitatea plasarii comenzii pe site-ul nostru si prelucrarea comenzii.

Prin completarea datelor dumneavoastra in formularul de creare de cont si/sau de comanda declarati ca acceptati neconditionat ca datele dumneavoastra personale sa fie incluse in baza de date a S.C. CLICK BIROTICA S.R.L. si va dati acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate nelimitat teritorial si/sau temporar de catre S.C.  CLICK BIROTICA S.R.L. pentru desfasurarea si/sau derularea de activitati cum ar fi, dar fara a se limita la, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentului consumatorului.

Prin citirea acestui document ati luat la cunostinta de faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Conform Regulamentului General UE privind Protectia Datelor(GDPR), aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dumneavoastra personale si de a solicita stergerea totala sau partiala a acestora. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu un e-mail la adresa office @ clickbirotica.ro sau cu o cerere scrisa, datata, semnata si expediata la adresa Bucuresti, Sector 2, Str. Viitorului, Nr. 195, in ceea ce priveste:
     - rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii  677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, in special a datelor incomplete sau inexacte;
    - transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date;
    - notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele, daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupuneun efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.

Informatiile pe care ni le furnizati vor fi utilizate in scopul pentru care le-ati furnizat, pentru a administra, a sprijini si a evalua serviciile noastre si a preintampina incalcarea securitatii, a legii si a termenilor contractuali.
De asemenea, S.C.  CLICK BIROTICA S.R.L. poate furniza datele dumneavoastra cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizori de servicii de marketing, curierat, servicii de plata/bancare, telemarketing sau alte servicii, alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor si serviciilor noastre, asiguratori.

Informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchet, Politie, Instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

Observaţie:

*orice persoană are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc.
Acest drept de opoziţie poate fi exclus pentru anumite prelucrări prevăzute de lege (de ex.: prelucrări efectuate de serviciile financiare şi fiscale, de poliţie, justiţie, securitate socială). Prin urmare, această menţiune nu poate figura dacă prelucrarea are un caracter obligatoriu;

*orice persoană are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit şi fără nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale în scopuri de marketing direct.




POLITICA ANTI-SPAM
Site-ul www.clickbirotica.ro nu incurajeaza spam-ul si va asigura ca datele tale personale sunt in deplina siguranta dupa inregistrarea in baza noastra de date. Este important de retinut ca www.clickbirotica.ro nu furnizeaza adresa ta de email unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde si nu ofera adrese de email obtinute prin intermediul acestui site. De asemenea, nu divulga adresa ta de email sau adresa postala altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul tau explicit.




COMUNICARI ELECTRONICE
Prin accesarea site-ului www.clickbirotica.ro, folosirea, vizitarea, cumpararea de produse sau trimiterea de e-mail-uri adresate societatii Click Birotica, comunicarea se realizeaza in mod electronic, considerandu-se astfel ca utilizatorul consimte primirea notificarilor de la www.clickbirotica.ro in modalitate electronica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site.